torsdag den 10. november 2011

Tuomari Twitter Data Fair Game In Wikileaks Investigation

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YqZi2_BJgsI/judge-rules-twitter-data-fair-game-in-wikileaks-investigation:




Wired raportoi, että "oikeusministeriö on oikeus kirjaa Twitter-tilejä käytetään kolmen nykyisten ja entisten Wikileaks Associates, liittovaltion tuomari päätti torstaina tekemisissä voiton syyttäjien rutiini kirjaa vaatia muuttui kovaa tuomioistuin kiista Online Privacy ja sananvapautta. ... oikeusministeriö on pyrkinyt Twitter jälki 18 USC 2703 (d), 1994 muutos Tallennetut Communications Act, joka mahdollistaa lainvalvonta pääsy ei-sisältöä internet asiakirjat, kuten tapahtumatiedot ilman osoittaa "todennäköisiä syitä" tarvitaan täysimittainen etsintälupaa. " Jacob Appelbaum, yksi kolmesta, oli myös pidätettiin hänen paluuta Yhdysvaltoihin viime elokuussa (sekä lukuisissa muissa yhteyksissä) ja oli hänen sähköpostiosoitteensa kirjaa takavarikoitiin myös. Toiset ovat Birgitta Jónsdóttir (jäsen Islannin parlamentti) ja hollantilainen liikemies Rop Gonggrijp.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Epäonnistumiset Mark First National Test of Emergency Alert System

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/b-3uoUW88Cg/failures-mark-first-national-test-of-emergency-alert-system:




Nimetön lukija kirjoittaa "ensimmäinen täysimittainen testi National Emergency Alert System epäonnistui tiistaina klo neljätoista. Jotkin radio-ja televisiokanavilla ei ilmaa tahansa varoituskynnys, kun taas suorituskyvyn toisten oli ristiriitaista." Jotkut DirectTV asiakkaat ovat ilmoittaneet kuulo Lady Gagan "Paparazzi" Play testin aikana. Jotkut Comcast tilaajat näkivät kaapelikanavayhteyksissä kääntyä QVC ennen hälytyksen, kun Time Warner Cable asiakkaat New Yorkissa ei nähnyt mitään varoittaa ollenkaan. "" Jos olisit viritetty tahansa amerikkalaisen televisioyhtiön at aikaa, ei hälytysjärjestelmää tavoittaa sinut?


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Opetus Ohjelmointi korostaa nyt Sharing

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0p-tLJ4BF8U/teaching-programming-now-emphasizes-sharing:




Nimetön lukija kirjoittaa "NY Times tutkii joitakin parhaita tapoja opettaa lapsille ja toteaa, että jotkut uudet työkalut ovat rohkaisevia lapset jakaa työnsä toistensa kanssa. Eräs opettaja yritti ensin pitää lapset hiljaa ja tuijottaa omaan valvoo mutta löysi sen parempi antaa heidän kopioida toisiaan. Hän kutsuu MIT: n Scratch "gateway" työkalu. Sitten artikkeli huomauttaa, että ohjelmointi Blender Python ei ole niin vaikea poimia kuin teidän isovanhempien n ohjelmointikieliä - ja lapset ovat tänä päivänä oppiminen ne muutamassa kuukaudessa. " Wikipedia merkintä Scratch on lukemisen arvoinen, too.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Senaatti Aseta äänestää kumoaminen verkon riippumattomuuteen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/e1Cdtn0No-E/senate-set-to-vote-on-the-repeal-of-net-neutrality:




Nimetön lukija kirjoittaa "Yhdysvaltain senaatti äänestää joskus tänään lakiesityksen, joka kumoaisi verkon riippumattomuuteen lait FCC on luotu. Lakiehdotus US House takaisin huhtikuussa, joten se on vain hyväksyttävä Senaatti ennen se lähetetään presidentti pöydälle. Presidentti Obama sanoo, että hän veto Bill. keskustelua verkon riippumattomuus on paljolti jakautuneet puoluerajojen, jossa demokraattisen puolueen enimmäkseen on pitää verkon riippumattomuuteen lakeja paikallaan, ja GOP haluavat välttää niitä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Poliittinen hyökkäys Los Alamos National Laboratory

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VIHwQK3eJf0/the-political-assault-on-los-alamos-national-laboratory:




Harperdog kirjoittaa "Hugh Gusterson on loistava artikkeli murheet Los Alamos viime vuosikymmenen aikana. 1990-luvun lopulla, ydinaseita tutkijat Yhdysvaltain energiaministeriön Los Alamos National Laboratory ovat kohdanneet odottamattomia uhka työnsä, poliitikoilta ja ylläpitäjät jonka uudistukset ja hallintakäytäntöjä-sääti nimissä kansallisen turvallisuuden ja tehokkuuden-ovat huomattavasti heikentäneet lab kykyä toimia instituutiona ja superintend ydinvoima varasto. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


IEA varoittaa väistämättömästä ilmastonmuutoksesta 5 vuotta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AeSG3L607RI/iea-warns-of-irreversible-climate-change-in-5-years:




iONiUM kirjoittaa "Koska jatkoa edelliseen Slashdot tarina on ollut uusi julkaisu IEA osoittaa, että 5 vuoden sisällä meillä on peruuttamaton ilmastonmuutos. IEA: n mukaan," On vain vähän merkkejä siitä, että tarvitaan pikaisesti muutos suuntaan globaali energia-alan kehityssuuntausten on käynnissä. Vaikka elpyminen maailmantaloutta vuodesta 2009 on ollut epätasaista, ja tulevaisuuden taloudelliset näkymät edelleen epävarmat, maailman primäärienergian kysyntä elpyi by merkittävä 5% vuonna 2010, työntää CO2 päästöt uusi ennätys. Tuet, jotka edistävät turhaa fossiilisten polttoaineiden hyppäsi yli $ 400bn (£ 250.7bn). '"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


NASA onnistui Test Fires J-2X Engine.

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bi2OwmaXhhg/nasa-successfully-test-fires-j-2x-engine:




tetrahedrassface kirjoittaa "NASA onnistuneesti testi potkut J-2X moottori keskiviikkona 500 sekuntia Stennis Space Centerissä. J2-X on johdettu J2 moottori Apollo Era, ja tahdonvoimaa ylempi vaihe SLS. Valitse artikkeli: "Meillä on 500 sekuntia hyvää dataa, ja ensin katsoa, ​​että kaikki meni hyvin. J-2X moottori joukkue ja SLS ohjelmaa kokonaisuudessaan erittäin iloisia, että meillä aikaan hyvän, turvallisen ja onnistuneen testin tänään," sanoi Mike Kynard, avaruuteen laukaisussa System Moottorit Element Manager NASAn Marshall Space Flight Centerin Huntsville, Ala "Tämä moottori testi ampuminen antaa meille tärkeiden tietojen edetä moottorin kehittämiseen."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Solaris 11 Julkaistu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R6fiPniluJY/solaris-11-released:




vihainen tapiiri kirjoittaa "Oracle on päivittänyt Unix-pohjainen käyttöjärjestelmä Solaris, lisäämällä joitakin ominaisuuksia, jotka tekisivät OS sopii paremmin käynnissä pilvi käyttöönottoja sekä integroimalla se tiiviimmin muihin Oracle-tuotteista. Vaikka ei niin laajalti tunnettu pilvi ohjelmisto, Oracle on markkinoinut Solaris kuin pilvi-ystävällinen OS. Oraclea arkkitehtuuri, käyttäjät voivat perustaa erilaisia ​​osioita, kutsutaan Zones, sisällä Solaris täytäntöönpanoa, joka mahdollistaisi eri työmäärän toimia samanaikaisesti, kukin omassa ympäristöön, Yksi kone. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Molemminpuolisen Internet Sales Tax Bill Otettiin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-9fUQv9kKYM/bipartisan-internet-sales-tax-bill-introduced:




jfruhlinger kirjoittaa "Neljä senaattorit, mukaan lukien sekä demokraattien ja republikaanien ovat ottaneet käyttöön lakiesityksen, joka sallisi (mutta ei edellytä) voivat kerätä liikevaihtoveroa ostettuja tuotteita asukkaiden verkossa, vaikka myyjä ei ole fyysistä toimipaikkaa kyseisessä valtiossa. Sellers olisi pysty maksamaan joko nykyisten Virtaviivainen myynti ja käyttö verosopimuksen tai uuden vaihtoehtoisen vero yksinkertaistaminen suunnitelma. Battle linjat vedetään odotetusti: tiili-ja-kaupoilla rakkauden ajatus, Internet-vain myyjiä vihaan sitä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Yksi molekyylin Nanocar Tulee Test Drive

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z9Fe3evhp1s/one-molecule-nanocar-takes-a-test-drive:




MrSeb kirjoittaa "Vain pari kuukautta nanoengineers Tuftsin yliopistossa kehitetty 18-atomi yhden molekyylin sähkömoottori, tutkijat University of Twente Alankomaissa on mennyt vielä paremmin: he ovat antaneet autoa vain yhden molekyylin. Voit luoda auto, Tibor Kudernac ja työtovereiden muotoillun molekyylin kanssa pitkä runko ja neljä "mela" (pyörä) ominaisuuksia kiinnitetty jokaiseen nurkkaan. molekyyli luotiin alhaalta ylös prosessi, jossa jokainen osa molekyyliä on varovasti ura yhdessä. Soveltamalla pieniä määriä sähköä ja skannaus tunnelointi mikroskoopin (STM) valmiiseen ajoneuvoon, pyörät joutuvat tekemään neljäsosa puolestaan. pyöriä luonnollisesti ottaa toisen vuosineljänneksen puolestaan ​​pääsemään tasapainoon - ja sitten STM käynnistää prosessin kaikki uudestaan. lopputulos on varsin hidas liike eteenpäin - kuusi nanometriä kohti 10 sähkö pulsseja. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.