lørdag den 19. marts 2011

Mistubishi laskee LCD HDTV keskittyä 73-tuumainen ja edellä kokoinen näytöt

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/19/mistubishi-drops-lcd-hdtvs-to-focus-on-73-inch-and-above-sized-d/:


Että emme paikalla seuraajan Mitsubishi hyvin vastaan ​​linja Unisen LCD HDTV CES 2011 olisi pitänyt signaali, mutta nyt yhtiö on tehnyt virkamies - se on rationalisoinnin tv-toiminta, sulkemalla joitakin toimistoja ja jättää LCD TV-liiketoiminta kokonaan. Koska ainoa yritys myy edelleen takaprojektiossa asettaa kuluttajille kirjeen vanhempi VP Cayce Blanchard (sisältyy tauon jälkeen) osoittaa suunnitelma on keskittyä myyntiin DLP ja Laservue televisioiden koot edellä 73-tuumaa, jos sen litteä kilpailijat harvoin tavoittaa . Lisäksi pitää myydä projektorit, näyttö seinät, tulostimet ja suuret julkiset näytöt - kuten Cowboys Stadium asettaa - muille yrityksille. Tietenkin, niin surullista kuin kaikki on nähdä LCD mennä, että vain sitä on vielä enemmän aikaa keskittyä 92-tuumainen DLP pitäisi osuma hyllyille myöhemmin tämän vuoden aikana. Aika hyvin käytetty, me halua sanoa.

Jatka käsittelyssä Mistubishi laskee LCD HDTV keskittyä 73-tuumainen ja edellä kokoinen näytöt


Mistubishi laskee LCD HDTV keskittyä 73-tuumainen ja edellä kokoinen näyttää perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 maaliskuu 2011 18:12:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Open-Source Bach, copyright-vapaita Goldbergs

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2IiiIz4nshg/Open-Source-Bach-Copyright-Free-Goldbergs:

rDouglass kirjoittaa "avoimen lähdekoodin musiikkia nuotinnusohjelma (MuseScore) ja palkittu pianisti (Kimiko Ishizaka) ovat nostamassa rahaa luoda uuden pisteet ja uusi tallennus Bachin Goldberg-muunnelmat. He julkaisevat molemmat toimii julkisuudessa (tekijänoikeus- vapaa) käyttäen Creative Commons Zero työkalu. Tämä ohittaa tavallista Tekijänoikeussuoja että annetaan jokaiselle julkaistu painos pisteet ja kunkin tallennus pala, ja osoitteet aukko maksuttomia (ilmainen / ilmainen) versioita työ . MuseScore tulokset ovat XML-pohjaisen ja ovat siten kuin lähdekoodin musiikkia. Niitä voidaan myös upottaa sivuille ja liittyvät YouTube-videoita, luoda rikas multimedia kokemuksia. Kickstarter hanke on alkanut viime aikoina ja 4000 dollaria on otettu esille. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Dell tarjoaa lukitsematon Juovaputket 99 dollaria ja hankit uuden tietokoneen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/19/dell-offers-unlocked-streak-for-99-with-purchase-of-a-new-pc/:


Dellin Viiru 5 tabletphone ole katsonut meidän etujemme paljon viime aikoina, vaikka Android 2.2 aluksella , mutta Dell sai uuden sopimuksen, joka voi olla liian hyvä siirtää ylöspäin. Jos olet jo sydämesi asetettu nabbing Dellin kannettava tai pöytätietokone hinnoiteltu yli 699 dollaria - eli yksi näistä upouuden Sandy Bridge lautoille - voit lisätä auki Jälkiä 5 ostoskoriisi vain 99 dollaria. Nyt se, mitä me kutsumme heräteostos.



[Kiitos, Matthew K.]

Dell tarjoaa lukitsematon Juovaputket 99 dollaria ja hankit uuden tietokoneen perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 maaliskuu 2011 16:55:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Dell | Lähetä | Kommentit

Dual-core Sandy Bridge tietokoneet ovat saapuneet! Dell, HP, Lenovo ja Sony toimitukset alkavat järjestelmät

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/19/the-dual-core-sandy-bridge-laptops-have-arrived-dell-hp-lenov/:


Jos silmäsi on liimattu Engadget tällä viikolla, olet huomannut, että siellä on melko vähän uutta kannettavaa paljastettiin. Toki, Samsungin rautatie-ohut -sarjan 9 oli paljon kunniaa, mutta Dell ja Asus myös jyrinä muutamia uusia Intel Sandy Bridge järjestelmiä. Mutta jotain muuta suurta tapahtui tällä viikolla kannettava tietokone maailmassa - hyvä määrä dual-core Sandy Bridge-järjestelmien vihdoin toimitukset alkoivat sinulle kannettavan rakastavia ihmisiä. Odota, mutta ei se tapahtui takaisin CES? Ei aivan: kun Intel julkisti Sandy Bridge jo tammikuussa , se vain alkoi alusta sen quad-core chips - nyt kaikki dual-core Core i3, i5 ja i7s ovat valmiita ja niin ovat järjestelmiä, talo " em. Olemme koonneet listan lautat ovat nyt järjestyksen tai lyömällä vähittäismyyjät. Hit että Lue lisää linkin erittely, ja alkaa päättää, jos tarvitset raitista dual-core valtaa elämässäsi.

Jatka käsittelyssä dual-core Sandy Bridge tietokoneet ovat saapuneet! Dell, HP, Lenovo ja Sony toimitukset alkavat järjestelmät


Dual-core Sandy Bridge tietokoneet ovat saapuneet! Dell, HP, Lenovo ja Sony toimitukset alkavat järjestelmien perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 maaliskuu 2011 15:51:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Posti Sensor Fleet Idea Gets Alustavien Nod alkaen USPS

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/taWnMyd9hIU/Postal-Sensor-Fleet-Idea-Gets-Tentative-Nod-From-the-USPS:

Viime vuoden lopulla meillä mainittu ajatus leijui jonka Michael J. Ravnitzky, päälakimies klo posti Regulatory Commission, että US Postal Service käyttää laaja-alaista laivastoa kerätä ja lähettää hyödyllistä tietoa kaikenlaiset - kaikkea sääolosuhteiden RF kattavuutta. Nyt nimetön lukija kirjoittaa "seminaari aiheesta on tarkoitus 12 huhtikuu Washington DC: ssä. Tässä kuussa postilaitoksen pääjohtaja lähetti kirjeen senaattori Thomas Carper puheenjohtaja Yhdysvaltain senaatin alivaliokunta, joka valvoo Postal Service, kiinnostuksen ilmaisemista tutkimuksessani tätä käsitettä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Viikko tech: tietoja lippikset, Internet Explorer, ja Etsy yksityisyyden sekasotku

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/3IBkdzvSDrc/week-in-tech-data-caps-internet-explorer-and-etsy-privacy-snafu.ars:


Nykyaikaisin selain on: Internet Explorer 9 tarkistetaan : Internet Explorer 6 ja 7 ovat kauheita anakronismeja. Internet Explorer 8 on vain riittävä. Internet Explorer 9, Microsoft lähti tuottaa selainta, joka oli paras luokkansa. Ja se on onnistunut.


Silicon Valley kansanedustaja: Web takavarikot polkea asianmukaista (ja rikkoa lakia) : haastattelussa Ars Rep Zoe Lofgren (D-CA) läimäyttää hallituksen jatkuva verkkotunnuksen kohtauksia, web sensuuri suunnitelmat kongressissa, ja RIAA: n tarkoituksellista kohta -puuttuu noin molempia. "Tämä on ennen pidättyvyyttä puhetta", hän sanoi, "ja et voi tehdä, että Amerikassa."


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Vuosittain Lehti: "It's Coffee Table Book Meets Moleskine For ole asetettu!"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/mjnn3opgQjw/:

Array

Jotkut Thunderbolt MacBook Pro aiheuttaa vilkkumista Cinema Display Apple tutkii (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/19/some-thunderbolt-macbook-pros-causing-flicker-on-cinema-displays/:




Maailmassa on hienostunut elektroniikka näinä päivinä, aina riskejä ovat varhaisten omaksujien . Valitettavasti näyttää siltä, ​​että uusimmat uhrit ovat omistajia Applen Thunderbolt kuormattuna MacBook Pro. Käyttöönoton jälkeen joukko turhautuneita asiakkaat ovat kertoneet, että heidän uusi unibody läppäreissä - kaikki kolme kokoa - aiheuttaa satunnaisia ​​vilkkumista sekä 24-tuumainen ja 27-tuumainen Cinema Display kytkettynä kautta Mini DisplayPort-Thunderbolt combo-portti, ja nyt meillä on video todisteena jakamaan kipua. Jotkut myös todetaan, että vaikka korvaaminen koneet Applelta ovat esillä sama ongelma, vaikka lähde meidän mukaan tämä ei näytä olevan yleinen ongelma, ja että yhtiön laitteisto insinöörit ovat jo innolla tätä. Joko niin, emme todennäköisesti nähdä firmware vahvistaa tämän vian pian - ei kannata ottaa suuria seurata jatkuvasti vilkkuvat sinua. Vielä yksi video tauon jälkeen.



[Kiitos, Armando]

Jatka lukeminen Thunderbolt MacBook Pro aiheuttaa vilkkumista Cinema Display Apple tutkii (video)


Jotkut Thunderbolt MacBook Pro aiheuttaa vilkkumista Cinema Display Apple tutkii (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 maaliskuu 2011 14:47:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Apple , sja3274 (YouTube) , rustybrick (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Viikko Apple: arvostelut yllin kyllin kanssa iPad 2, MacBook Pro, Xcode 4

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4kIYzbN2hT8/week-in-apple-reviews-galore-with-ipad-2-macbook-pro-xcode-4.ars:


Pääuutiset tästä viime viikolla Applen uutisista oli yllättävää, meidän arviot uuden iPad 2 ja 13 "MacBook Pro Thunderbolt. Teimme myös käytännön kanssa Xcode 4, katseli viimeistään iPad ja Smart Cover teardowns, ohjeet lukijat käytöstä Kotijako niiden IOS laitteiden ja keskustelivat koukeroita Bluetooth stereokuulokkeet Mac tai iPhone. Lue koko lista pääuutiset:


Ars arvion iPad 2: suuri suorituskyky voittoja kevyemmän paketin : iPad 2 on iterointia alkuperäiseen iPad voidaan optimoida käyttökokemuksen sekä sisältä että ulkoa. Ars laittaa laitteen kautta vauhti nähdä, miten eri se todella on meidän uusin uudelleen.


Pieni ja mahtava: katsaus Applen uusi 13 "MacBook Pro : Kun viimeisimmän MacBook Pron päivitykset, Apple saattaa vihdoin kaikki sen premium kannettavien ajan tasalla uusimmista Intelin prosessorit. Ars tarkastellaan 13 "MacBook Pro , joitakin vertailukohtia uuden 17 "MacBook Pro heittää hyvää toimenpide.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Kuunnella tarkasti: Broadcastr tuo Audio Guide koko maailmalle

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/rkktSVrMI6E/:

Array

Entinen Goldman Ohjelmoija tuomittiin 97 kuukautta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZJO616t3waI/Former-Goldman-Programmer-Sentenced-To-97-Months:

stevegee58 kirjoittaa "Entinen Goldman Sachs ohjelmoija Sergei Aleynikov tuomittiin 97 kuukaudeksi vankilaan varastaa käytetty lähdekoodi Goldman suurtaajuusenergian kaupankäyntialgoritmien. Aleynikov tuomittiin viime vuoden lopulla Manhattanin liittovaltion tuomioistuimessa."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Red Bull Augmented Racing pelissä voit rakentaa kappaleita Red Bull tölkit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/19/red-bull-augmented-racing-game-lets-you-build-tracks-with-red-bu/:



Toki, se voi kaikki olla vain kehittää järjestelmä saada sinut ostamaan enemmän Red Bull, mutta se on varsin nerokas järjestelmä. Sen lisäksi lukuisia-pelin mainonnassa, uudet Red Bull ajopeli IOS laitteita on myös lisätyn todellisuuden osa, jonka avulla voit luoda kappaleita yksinkertaisesti riviin todellinen tölkkiä Red Bull lattialla - vähintään kaksitoista heistä täydellinen kappale, ja vain Red Bull tekee, ilmeisesti. Ei ole yllättävää, peli itsessään on ilmainen, ja voit napata sen App Store nyt kokeilla sitä itse. Tai voit vain päänsä ohi tauon esittelyvideo jos et halua jättää Red Bull hyllylle.

Jatka käsittelyssä Red Bull Augmented Racing pelissä voit rakentaa kappaleita Red Bull tölkit


Red Bull Augmented Racing pelissä voit rakentaa kappaleita Red Bull tölkit perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 maaliskuu 2011 13:44:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Nothing But Tabletit | lähde iTunes Preview | Lähetä | Kommentit

PayPal ja eBay Käyttäjät Raise $ 1M Kohti Japanin maanjäristys ja tsunami Relief

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nt5ijSkjCkA/:

Array

RIP Digg.

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/V8FcxneLLHA/:

Array

Kysy Slashdot: kuinka valmiita You For Hätätilanteesta?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/X_B_0-iDrug/Ask-Slashdot-How-Prepared-Are-You-For-a-Major-Emergency:

Pohjois Yhdysvallat on haudattu lumen alla useita kertoja tänä talvena, ja tulvien on iskenyt ihan muutamia paikkoja lounaaseen. Nämä kalpea, vaikka vieressä viimeaikaisista katastrofeista Haitissa, Uusi-Seelanti ja Japani ja näennäisen väistämätön saapuminen vakava maanjäristys länsirannikolla Yhdysvalloissa. Kaikki tämä on minut ajattelemaan (niukka) varautuminen suurkatastrofin. Vaikka suunnitelmat varastoon, jos voimakas myrsky tai muun hätätilanteen, nyt olisin alas enimmäkseen purkitettu pavut, sardiinit ja Nutella. Kuinka valmis olet tekemään käsitellä katastrofi alueellasi? Onko tiedot turvassa? Entä perheesi? Onko on oltava paeta, yhdistäminen, tai pelastautumissuunnitelmia jos maanjäristys, tsunami, hurrikaani, työtapaturman tai mitä vaaroja on eniten merkitystä missä asut? Olisi hyödyllistä, jos kommentteja paljastaa alue ja ympäristö (kaupunki? Maaseudulla? Exurbs?) Ja hätätilanteet pidätte arvoinen valmistautuu sekä puhumme kaikki vaiheet olet ottanut tai aiot ottaa.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






webOS 2.1 SDK nyt kaikille tulijoille, kiusaa "big push 'ja Veer käynnistää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/19/webos-2-1-sdk-now-available-to-all-comers-teases-big-push-for/:


Vaikka webOS 2.1 on jo mennyt ulos Pre 2S (ja kourallinen Pre Plussaa ) ympäri maailmaa, kehittäjät eivät sisälly HP: n NDA-suojattu Early Access Program on suljettu pois uusimman version SDK - tähän asti. That's right: kaikki vanhat rupusakki tulossa kadulta nyt käsiksi webOS 2.1 SDK ladata, jossa näyttely lisälaitteita, "hybridi" app tukea paketeista span HTML, JavaScript, ja C / C + +, ja JavaScript-pohjainen webOS palvelujen kehittäminen valmiudet. Sen blogi ilmoittaa liikkua, HP tekee erityinen maininta Pixi sanomalla, että nämä apps "vain työtä" Veer - toisin sanoen, jos olisit ollut välttää kehittämällä pienten näytön resoluutio, sinulla on " ve koristeltu Newfound sysäyksen aloittaa nyt, koska yhtiö suunnittelee "iso push" ympärillä Veer julkaisua, joka on "tulossa nurkan takana." Tietenkin se on kosketusalustan että sai kaikki todella potkut jopa Palm maa juuri nyt ... mutta sinun täytyy aloittaa jostain.

webOS 2.1 SDK nyt kaikille tulijoille, kiusaa "big push 'ja Veer käynnistää alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 maaliskuu 2011 12:37:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PreCentral | lähde HP Palm Developer Center Blogi | Lähetä | Kommentit

"Leikataan" Mikrosiruja kaksi kertaa niin nopeasti ja tehokas

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9XEJJRwneJE/Pruned-Microchips-Twice-As-Fast-and-Efficient:

Zothecula kirjoittaa "Jos sinun käyttää työmatka polkupyörällä rodun, olet luultavasti ryhtyi poistamaan kickstand, lokasuojat, telineiden ja valot tehdä asia mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti kuin mahdollista. Kun insinöörit Houstonin Rice University ovat kehitysmaiden pieniä, nopea, energiaa säästävä siruja käytettäväksi laitteissa kuten kuulokojeet, paljastuu, että ne eivät melko sama asia. poistaminen osat piirien, jotka eivät ole välttämättömiä tehtävä on tunnettu "todennäköisyyteen karsimisesta, ja se johtaa pelimerkkejä jotka ovat kaksi kertaa niin nopeasti, käyttää puoli valtaa, ja on puoli kokoa tavanomaisten pelimerkkejä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Samsungin Central Station langaton seurata näkyy Euroopassa SyncMaster C27A750

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/19/samsungs-central-station-wireless-monitor-appears-in-europe-as/:


Takaisin kun ensin noudattaen silmät Samsungin Central Station , olimme innoissamme sen langattoman telakka ominaisuuksia, ja nyt se näyttää yhtiön valmis päästämään seurata irti Euroopan maaperällä, joskin selvästi vähemmän amerikkalainen voimin. SyncMaster C27A750, 27-tuumainen tapaus, käyttää Ultra Wide Band (UWB)-tekniikka USB-sovitin liittää kannettavan tietokoneen. Se touts 1920 x 1080 pikselin resoluution ja urheilu HDMI, VGA-ja USB 2.0-ja 3.0-porttia. Uusi SyncMaster osuu Euroopassa huhtikuun lopulla noin € 600, mutta olemme vielä kuulla mitään Central Station ETA - erittäin ovela, Samsung ... erittäin ovela.

Samsungin Central Station langaton seurata näkyy Euroopassa SyncMaster C27A750 perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 maaliskuu 2011 10:55:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink SlashGear | lähde Samsung | Lähetä | Kommentit