lørdag den 19. marts 2011

HTC EVO 3D-EVO Näytä 4G silmälasit paljasti ennen Sprintin CTIA ilmoittaa?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/19/htc-evo-3d-evo-view-4g-specs-revealed-ahead-of-sprints-ctia-an/:


Kaikki merkit osoittavat Sprint mässäily on CTIA ensi viikolla - ja me siellä, tietenkin! Mutta ennen, että BGR n vaati muutamia ylimääräisiä yksityiskohtia otsikkoa laitteita emme voitti jokin aika sitten , että Sprint pitäisi näkyä ensimmäisen kerran näyttelyssä - eli EVO 3D ja EVO Näytä 4G tabletti. On EVO 3D puolella, tämä paha poika on muotoutumassa olevan oikea EVO 4G seuraaja uudemmalla 1.2GHz Qualcomm MSM8660 prosessori, 4,3 tuuman lasit ilman 3D 960 x 540 näyttö (joka, kuten huhuttu Pyramid , ehdottaa HTC on jälkeen QHD suuntausta Motorola), mahtava 1 Gt RAM, 1080p video out, 1,3 megapikselin kamera edessä, ja - tietenkin - Kaksi 5 megapikselin kamerat ympäri takaisin stereoskooppisen kaapata. Huhu myös koukkuja Gingerbread klo käynnistää yhdessä 3D versiot Blockbuster ja YouTube apps varmistaa käyttäjien on paljon 3D-sisältöä ulos portista, että makupala tuntuu erityisen uskottava koska YouTube käyttöön laadukkaita mobiili toisto EVO 4G viime vuosi.



Mitä EVO Näytä 4G, se muotoutumassa olevan CDMA / WiMAX remix Flyer - odotetusti - täydellinen kynällä syöttää. He myös odotetaan vahvistavan Xoom on tulossa Sprint maku (WiMAX sijasta Verizon LTE, tietenkin) ja se käynnistää "lähiviikkoina tai kuukausina." Katse kuin se tulee olemaan kova jokin muu lentoyhtiö mennä näin syvä näyttää - mutta hei, me kutsumme 'em antaa sille ammuttu.

HTC EVO 3D-EVO Näytä 4G silmälasit paljasti ennen Sprintin CTIA ilmoittaa? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 maaliskuu 2011 01:16:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde BGR | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar