lørdag den 19. marts 2011

LucidLogix Virtu toiminnassa, erillinen näytönohjain ja Sandy Bridge yhdessä viime

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/lucidlogix-virtu-in-action-discrete-graphics-and-sandy-bridge-t/:


CES LucidLogix n Virtu ohjelmistoratkaisun lupasi ostaa erillinen ja Sandy Bridge GPU yhdessä graafisen harmoniaa - antaa teille molemmille Sandy Bridge rasvattu-salama video muuntamiseen ja hevosvoimia NVIDIA tai ATI kamppeet. Koodi voit myös katsella sisältöä Intelin tuleva Insider elokuvan palvelu juostessa erillinen näytönohjain. Nyt Chipzilla n 2. sukupolven Core i5 ja i7 prosessorit saavat markkinoille joukoittain, jengi Hot Hardware laittaa RC Virtu kautta vauhti, mitä se voi tehdä. Kuten odotettua, ohjelmisto vahat chumps ja polttaa hölmöjä kun koodaus HD-videota, mutta pelaamista suorituskyky kärsi hieman (FPS ja 3DMark 11-testit) kanssa tekniikan käytössä. Muut hölmö poimia oli Virtu tekee laitteen ohjauspaneelin erillinen kortti käytettävissä, joten kaikki grafiikka on tehtävä oikaisuja-pelin, kun ohjelmisto on käynnissä. Aika näyttää, jos lopullinen versio on samanlainen puutteita. Osuma lähde linkki koko pilaantunut.

LucidLogix Virtu toiminnassa, erillinen näytönohjain ja Sandy Bridge yhdessä viime perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 21:53:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Hot Hardware | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar