lørdag den 19. marts 2011

Jotkut Thunderbolt MacBook Pro aiheuttaa vilkkumista Cinema Display Apple tutkii (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/19/some-thunderbolt-macbook-pros-causing-flicker-on-cinema-displays/:




Maailmassa on hienostunut elektroniikka näinä päivinä, aina riskejä ovat varhaisten omaksujien . Valitettavasti näyttää siltä, ​​että uusimmat uhrit ovat omistajia Applen Thunderbolt kuormattuna MacBook Pro. Käyttöönoton jälkeen joukko turhautuneita asiakkaat ovat kertoneet, että heidän uusi unibody läppäreissä - kaikki kolme kokoa - aiheuttaa satunnaisia ​​vilkkumista sekä 24-tuumainen ja 27-tuumainen Cinema Display kytkettynä kautta Mini DisplayPort-Thunderbolt combo-portti, ja nyt meillä on video todisteena jakamaan kipua. Jotkut myös todetaan, että vaikka korvaaminen koneet Applelta ovat esillä sama ongelma, vaikka lähde meidän mukaan tämä ei näytä olevan yleinen ongelma, ja että yhtiön laitteisto insinöörit ovat jo innolla tätä. Joko niin, emme todennäköisesti nähdä firmware vahvistaa tämän vian pian - ei kannata ottaa suuria seurata jatkuvasti vilkkuvat sinua. Vielä yksi video tauon jälkeen.



[Kiitos, Armando]

Jatka lukeminen Thunderbolt MacBook Pro aiheuttaa vilkkumista Cinema Display Apple tutkii (video)


Jotkut Thunderbolt MacBook Pro aiheuttaa vilkkumista Cinema Display Apple tutkii (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 maaliskuu 2011 14:47:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Apple , sja3274 (YouTube) , rustybrick (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar