lørdag den 19. marts 2011

Tutkijat tout itsekorjautuvat moniydinprosessorien

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/researchers-tout-self-repairing-multi-core-processors/:



Kilpailussa yhä tinier tietokonesiruja on päällä, ja esto fyysisiä rajoitteita, ei näytä olevan hidastumassa lähiaikoina - mutta pelimerkkejä, kuten ihmisten kanssa, pienten he saavat, sitä enemmän hauras ne tulevat. Tutkijaryhmä kutsutaan CRISP (Uusinta muunneltavia ICs varten Stream Processing) pyrkii luomaan itsekorjautuvat multi-core prosessori, joka mahdollistaisi-chip komponenttien pitäminen kutistuu, kun taas torjunta huolta nopeutettu hajoaminen . Pohjimmiltaan joukkueen keksinyt siru, joka mahdollistaa 100 prosentin toiminnallisuus, vaikka vialliset osat. Kun useita sydämiä tehtävien jakamisesta, ja ajonaikaisen resurssipäällikkö doling nämä tehtävät, siru voi jatkaa hajota koskaan vaarantamatta sen tarkoituksena tehtävät - prosessi CRISP vaatii siro hajoaminen. Kun yksi keskeinen epäonnistuu, on-chip johtaja luovutti tehtävän toiselle ydin, jatketaan tällä tavalla täydellistä eliniän siru. Tietysti tekniikka on vielä lapsenkengissään, mutta jos CRISP on pelimerkkejä toteutuu, voimme nähdä lähes voittamaton prosessorit, jotka tekevät 14nm näyttää iso verrattuna.

Tutkijat tout itsekorjautuvat moniydinprosessorien perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 18:48:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Geek.com | lähde CRISP | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar