lørdag den 19. marts 2011

Teoreetikot pääsemme lähemmäksi uskoa aika matkustaa on mahdollista kautta Large Hadron Collider

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/19/theorists-get-us-closer-to-believing-time-travel-is-possible-via/:

Vaikea sanoa, jos Doc Brown antaisi tämän hänen himoitun hyväksyntänsä, mutta meidän herkkäuskoisia mieliä jo sovitetut: aika matka ei ole vain mahdollista, mutta se on hyvin saavutettavissa. Parvi tutkijat ovat ilmeisesti tajunnut, teoria, joka voisi käyttää Large Hadron Collider liikkua Higgs aluspaita edestakaisin aikaa. "Saalis" on, että heillä on vielä näytettävä toteen kyseisen aluspaita, mutta puoli on, että mikään teoria rikkoo fysiikan lakeja tai kokeellisen rajoituksia. Toisin sanoen, tämä ei antaisi ihmisten liikkua edestakaisin pitkin yleinen aikataulu à la Fringe, mutta se voisi mahdollistaa viestien lähettämistä eteenpäin ja taaksepäin. Noin 14 muut epätodennäköiset asiat pitää tapahtua ennen kuin tämä voi jopa testata, mutta jos olet vähänkin kiinnostunut käsite (kuule, olet), olet sen velkaa itsellesi antaa niille lähde linkkejä kurkistaa.

Teoreetikot pääsemme lähemmäksi uskoa aika matkustaa on mahdollista kautta Large Hadron Collider perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 maaliskuu 2011 03:35:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde arXiv , MSNBC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar