lørdag den 19. marts 2011

Mistubishi laskee LCD HDTV keskittyä 73-tuumainen ja edellä kokoinen näytöt

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/19/mistubishi-drops-lcd-hdtvs-to-focus-on-73-inch-and-above-sized-d/:


Että emme paikalla seuraajan Mitsubishi hyvin vastaan ​​linja Unisen LCD HDTV CES 2011 olisi pitänyt signaali, mutta nyt yhtiö on tehnyt virkamies - se on rationalisoinnin tv-toiminta, sulkemalla joitakin toimistoja ja jättää LCD TV-liiketoiminta kokonaan. Koska ainoa yritys myy edelleen takaprojektiossa asettaa kuluttajille kirjeen vanhempi VP Cayce Blanchard (sisältyy tauon jälkeen) osoittaa suunnitelma on keskittyä myyntiin DLP ja Laservue televisioiden koot edellä 73-tuumaa, jos sen litteä kilpailijat harvoin tavoittaa . Lisäksi pitää myydä projektorit, näyttö seinät, tulostimet ja suuret julkiset näytöt - kuten Cowboys Stadium asettaa - muille yrityksille. Tietenkin, niin surullista kuin kaikki on nähdä LCD mennä, että vain sitä on vielä enemmän aikaa keskittyä 92-tuumainen DLP pitäisi osuma hyllyille myöhemmin tämän vuoden aikana. Aika hyvin käytetty, me halua sanoa.

Jatka käsittelyssä Mistubishi laskee LCD HDTV keskittyä 73-tuumainen ja edellä kokoinen näytöt


Mistubishi laskee LCD HDTV keskittyä 73-tuumainen ja edellä kokoinen näyttää perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 maaliskuu 2011 18:12:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar