lørdag den 19. marts 2011

Dual-core Sandy Bridge tietokoneet ovat saapuneet! Dell, HP, Lenovo ja Sony toimitukset alkavat järjestelmät

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/19/the-dual-core-sandy-bridge-laptops-have-arrived-dell-hp-lenov/:


Jos silmäsi on liimattu Engadget tällä viikolla, olet huomannut, että siellä on melko vähän uutta kannettavaa paljastettiin. Toki, Samsungin rautatie-ohut -sarjan 9 oli paljon kunniaa, mutta Dell ja Asus myös jyrinä muutamia uusia Intel Sandy Bridge järjestelmiä. Mutta jotain muuta suurta tapahtui tällä viikolla kannettava tietokone maailmassa - hyvä määrä dual-core Sandy Bridge-järjestelmien vihdoin toimitukset alkoivat sinulle kannettavan rakastavia ihmisiä. Odota, mutta ei se tapahtui takaisin CES? Ei aivan: kun Intel julkisti Sandy Bridge jo tammikuussa , se vain alkoi alusta sen quad-core chips - nyt kaikki dual-core Core i3, i5 ja i7s ovat valmiita ja niin ovat järjestelmiä, talo " em. Olemme koonneet listan lautat ovat nyt järjestyksen tai lyömällä vähittäismyyjät. Hit että Lue lisää linkin erittely, ja alkaa päättää, jos tarvitset raitista dual-core valtaa elämässäsi.

Jatka käsittelyssä dual-core Sandy Bridge tietokoneet ovat saapuneet! Dell, HP, Lenovo ja Sony toimitukset alkavat järjestelmät


Dual-core Sandy Bridge tietokoneet ovat saapuneet! Dell, HP, Lenovo ja Sony toimitukset alkavat järjestelmien perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 maaliskuu 2011 15:51:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar