lørdag den 19. marts 2011

Kysy Engadget: paras PC vaihtoehto 13-tuumainen MacBook Air?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/ask-engadget-best-pc-alternative-to-13-inch-macbook-air/:


Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tällä viikolla Kysy Engadget kysymys on tulossa meille Sheikh Adnan Abdullah, joka näyttää tarvitsevan MacBook Air ei tehnyt Applen (tai KIRF vastinetta). Jos etsit lähettää kyselyn oman, pudota meille rivi kysy [at] Engadget [dawt] com.


"Olen tällä hetkellä oma Macbook Air, mutta en ole suuri fani Mac OS. Aion siirtymistä takaisin Windowsiin. Voitko suositella minulle 13 - ja 14-tuumainen Windows PC, joka on yhtä kevyt kuin MacBook Ilma ja tarjoaa saman verran akku? Kiitos! "


Meidän täytyy vain uskoa, että tämä kaveri ei ole tässä veneessä yksin, ja vaikka ilmeinen vastaus on vain asentaa uuden kopion Windows 7 päälle MBA kautta Parallels tai Boot Camp, se on täysin mahdollista, että hän yrittää ravistaa koko Apple suunnittelu. Joten ulkopuolella MSI X-Slim-sarja, onko mitään Wintel puolelta aivan kuten Applen ohuin kannettava tietokone koskaan?

Kysy Engadget: paras PC vaihtoehto 13-tuumainen MacBook Air? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 23:38:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar