lørdag den 19. marts 2011

HTC Thunderbolt osumia 175 dollaria hinta pisteeseen LetsTalk - mutta vain tänä viikonloppuna

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/19/htc-thunderbolt-hits-175-price-point-with-letstalk-but-only/:


LetsTalk on tänä aamuna laskenut sen hinta HTC Thunderbolt $ 200 kaikki alas niin pitkälle verraton taso 175 dollaria. Tämä pätee silloin, kun ostettu pakollinen kahden vuoden palvelusuunnitelma ja sitä on saatavilla kaikille halukkaille asiakkaille, olivatpa ne sitten uusia Verizon, lisäämällä ylimääräinen rivi, tai parantamista nykyisen puhelimen. Se myös paremmat Amazon 180 dollaria hinta yhdessä toinen tärkeä näkökohta: Amazon salamat ovat takaisin, jotta tällä hetkellä taas LetsTalk on välittömästi kuvan ja jopa kattamaan toimituskuluja. Kaikki hyvät asiat on tultava loppu, mutta mikä edullisia hintoja kestää vain maanantaihin asti, jolloin kustannukset palaa enemmän kestäviä piste vähittäiskauppias. Se sanoi, emme halua neuvoja vastaan ​​ryminällä, ellet kategorisesti varma - LetsTalk tulee ding sinulle 250 dollaria, jos et kiinni sopimuksesta, joka menee tämän luurin vähintään 181 päivää.

HTC Thunderbolt osumia 175 dollaria hinta pisteeseen LetsTalk - mutta vain tänä viikonloppuna perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 maaliskuu 2011 09:14:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde LetsTalk | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar