lørdag den 19. marts 2011

OnStar jälkimarkkinapalvelujen peili on nimeltään OnStar FMV, saa uusi mikrofoni

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/18/onstars-aftermarket-mirror-to-be-called-onstar-fmv-gets-a-new/:

OnStar jälkimarkkinapalvelujen peili on nimeltään OnStar FMV, saa uusi mikrofoni

Kun General Motors käytetään CES käynnistää peili sininen painike, joka toimisi missä tahansa autossa se ​​oli nimeltään yksinkertaisesti " vähittäiskauppaan . " Ehkä siitä, että tällainen sweepingly epämääräinen nimi yhtiön hyökkäys jokaista autoa joka valmistetaan saattaa johtaa hieman sekaannusta, GM on päättänyt kutsua peili OnStar FMV. FMV, joka tarkoittaa "minun auto ja ei" Full Motion Video, "toimii kuin hands free-laitetta ja voit saada muut sinistä painiketta toimintoja, kuten turn-by-turn suuntiin ja hätäapua. Koska CES peili on täydennetty ulkoisella mikrofonilla, mutta hinta pysyy samana: 299 dollaria, kun se käynnistää tänä kesänä - plus 100 dollaria asennuksen ja 18,95 dollaria kuukaudessa tai 199 dollaria vuosittain käyttää OnStar palveluja. Blue painikkeet eivät ole halpoja, poika.

Jatka käsittelyssä OnStar jälkimarkkinapalvelujen peili on nimeltään OnStar FMV, saa uusi mikrofoni


OnStar jälkimarkkinapalvelujen peili on nimeltään OnStar FMV, saa uuden mikrofonin perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 maaliskuu 2011 19:37:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar