lørdag den 19. marts 2011

Viikko Apple: arvostelut yllin kyllin kanssa iPad 2, MacBook Pro, Xcode 4

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4kIYzbN2hT8/week-in-apple-reviews-galore-with-ipad-2-macbook-pro-xcode-4.ars:


Pääuutiset tästä viime viikolla Applen uutisista oli yllättävää, meidän arviot uuden iPad 2 ja 13 "MacBook Pro Thunderbolt. Teimme myös käytännön kanssa Xcode 4, katseli viimeistään iPad ja Smart Cover teardowns, ohjeet lukijat käytöstä Kotijako niiden IOS laitteiden ja keskustelivat koukeroita Bluetooth stereokuulokkeet Mac tai iPhone. Lue koko lista pääuutiset:


Ars arvion iPad 2: suuri suorituskyky voittoja kevyemmän paketin : iPad 2 on iterointia alkuperäiseen iPad voidaan optimoida käyttökokemuksen sekä sisältä että ulkoa. Ars laittaa laitteen kautta vauhti nähdä, miten eri se todella on meidän uusin uudelleen.


Pieni ja mahtava: katsaus Applen uusi 13 "MacBook Pro : Kun viimeisimmän MacBook Pron päivitykset, Apple saattaa vihdoin kaikki sen premium kannettavien ajan tasalla uusimmista Intelin prosessorit. Ars tarkastellaan 13 "MacBook Pro , joitakin vertailukohtia uuden 17 "MacBook Pro heittää hyvää toimenpide.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar