lørdag den 19. marts 2011

webOS 2.1 SDK nyt kaikille tulijoille, kiusaa "big push 'ja Veer käynnistää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/19/webos-2-1-sdk-now-available-to-all-comers-teases-big-push-for/:


Vaikka webOS 2.1 on jo mennyt ulos Pre 2S (ja kourallinen Pre Plussaa ) ympäri maailmaa, kehittäjät eivät sisälly HP: n NDA-suojattu Early Access Program on suljettu pois uusimman version SDK - tähän asti. That's right: kaikki vanhat rupusakki tulossa kadulta nyt käsiksi webOS 2.1 SDK ladata, jossa näyttely lisälaitteita, "hybridi" app tukea paketeista span HTML, JavaScript, ja C / C + +, ja JavaScript-pohjainen webOS palvelujen kehittäminen valmiudet. Sen blogi ilmoittaa liikkua, HP tekee erityinen maininta Pixi sanomalla, että nämä apps "vain työtä" Veer - toisin sanoen, jos olisit ollut välttää kehittämällä pienten näytön resoluutio, sinulla on " ve koristeltu Newfound sysäyksen aloittaa nyt, koska yhtiö suunnittelee "iso push" ympärillä Veer julkaisua, joka on "tulossa nurkan takana." Tietenkin se on kosketusalustan että sai kaikki todella potkut jopa Palm maa juuri nyt ... mutta sinun täytyy aloittaa jostain.

webOS 2.1 SDK nyt kaikille tulijoille, kiusaa "big push 'ja Veer käynnistää alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 maaliskuu 2011 12:37:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PreCentral | lähde HP Palm Developer Center Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar