lørdag den 29. januar 2011

Kinect Princess Leia hologrammi reaaliajassa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1KJEon6NqYs/A-Kinect-Princess-Leia-Hologram-In-Realtime:
mikejuk kirjoittaa tähän pätkä I Programer: "Tosi 3D realtime holografia ei ole vain mahdollista - se tekee Kinect sen syöttölaitetta. tiimi MIT on luotu kuuluisa 3D prinsessa Leia kohtaus alkuperäisestä Star Wars - mutta kuten live video-syötteenä! Se on hyvä temppu, mutta älä unohda tärkeää - tämä on reaaliaikainen 3D holografia ja se tarkoittaa, että voit tarkastella sitä ilman laseja tai muita gadgeteja ja voit liikkua ja nähdä takana esineitä kohtaus. Tämä on enemmän kuin tasainen 3D saat elokuvissa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Intelin mSATA SSD 310 tarkistettava: pikkuruinen esiintyjä kautta ja avulla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/29/intels-msata-ssd-310-reviewed-a-pint-size-performer-through-an/:
Ennuste nopeaa, razor-ohutta läppäreissä etsii melko aurinkoinen juuri nyt, koska se näyttää Intelin SSD 310 todella ei tuo valtaa täysikokoista solid state drive on pikku aluksella. Storage Review ja SSD Review huolellisesti vertailtava pieni 80GB mSATA moduuli tällä viikolla, ja todennut sen toimii jopa paremmin kuin mainostetaan - helposti repimällä kautta 200MB / s lukee ja 70 Mt / s kirjoittaa - mikä laittaa sen hieman jäljessä Intelin legendaarinen X25-M -sarjassa, mutta hyvissä ajoin ennen yhtiön X25-V boot asemat . Vaikka emme vielä näe Sandforce nopeudet Intelin yrittänyt ja totta ohjain ja 34nm piin ja ne eivät välttämättä tee Toshiban Blade kestää kukkulat, emme voi odottaa testata sitä joissakin Lenovo ThinkPadit kun ne yhdistävät SSD 310 myöhemmin tänä vuonna.

Intelin mSATA SSD 310 tarkistettava: pikkuruinen esiintyjä kautta ja avulla alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 tammikuu 2011 16:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Storage Review , SSD Review | Lähetä | Kommentit

Kiina Blocks "Egypti" viserrys-Like Site

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/IDMDNCFFUsA/China-Blocks-Egypt-On-Twitter-Like-Site:
Suki Olen kirjoittaa tähän Ote news.com.au: "Kiina on estänyt sana" Egypti "päässä maan hurjan suosittu Twitter-palvelujen tarjoajina, kun taas kattavuus poliittinen kuohunta on ollut tiukasti rajoitettu valtion tiedotusvälineissä. Kiinan päätöstä kommunistisen puolueen on herkkä mahdollisten yhteiskunnallisten levottomuuksien. haun "Egypti''on Sina microblogging palvelu tuo viestin, jossa sanotaan," mukaan asiaa koskevia lakeja, määräyksiä ja toimintalinjoja hakutulokset eivät näy. " Palvelu on yli 50 miljoonaa käyttäjää. Uutisia Egyptin mielenosoituksia on ollut vain muutamia lauseita ja kuvia kätketty suuri uutinen sivustot, mutta Kiina Central Television oli kertomuksen keskipäivällä lähetys. Kiinan ulkoministeriö ei vastannut pyyntöön kommentoitavaksi tapahtumista Egyptissä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Amazon tuloaan Netflix-kuten video streaming Prime tilaajille?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/29/amazon-rolling-out-netflix-like-video-streaming-for-prime-subscr/:
Huhut Amazon joko ostaa Netflix tai käynnistää kilpailevan vaihtoehto on ollut kiertää ja nyt yksi meidän lukijat sanoo, että hän näkee rajoittamattoman videoiden osa täydentää nykyistä Amazonin VOD vaihtoehtoja. Se on kiva bonus $ 79/year paketti, joka tällä hetkellä lisää muutama ilmainen postitus bonukset ja se tulisi halvemmaksi vuosittain yli Netflix's Watch heti (95,88 dollaria.) Kuten edellä todettiin, ja galleria, se koostuu "rajoittamaton, kaupallinen -vapaa, instant streaming 5000 elokuvat ja TV "ja valinnat peili Watch Hetkessä luettelo tarkasti. Resoluutio on ilmeisesti vain "melko vankka" 480p SD, mutta ei ole sana äänen tai tekstityksen vaihtoehtoja. Me odottaa kuulla, jos joku muu näkee samanlainen sivu ennen olettaen laaja käyttöönotossa, mutta se varmasti vaikuttaa, että voisi vihdoinkin olla elinkelpoinen kilpailija Netflix Juggernaut .

[Kiitos, Pavel]

Amazon tuloaan Netflix-kuten video streaming Prime tilaajille? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 tammikuu 2011 15:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Uusi Android Exploit havaittiin varastaa tietoja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/G8cXUmckm44/New-Android-Exploit-Discovered-To-Steal-Data:
mimd kirjoittaa "tutkijan North Carolina State University on löytänyt jälleen Android Selain hyödyntää, joka vaikuttaa uuden Android 2.3 (maustekakut) ja aiemmat versiot. Slashdot äskettäin kattaa edellisen selaimen hyväkseen, jotka vaikuttivat kaikki versiot Android Browser, mutta paikka on 2.3. Xuxian Jiang kirjoittaa "löydämme tässä että laastari sisältyvä Android 2.3 ei ole lopullinen korjaus ja voidaan vielä ohittaa. Meillä proof-of-concept hyödyntää kanssa kuvan Nexus S puhelimen ja onnistuuko hyödyntää haavoittuvuuden varastaa mahdollisesti henkilökohtaisia tietoja puhelimesta. " Hyödyntää pystyy lukemaan ja kirjoittamaan tiedostoja Android n SDCard tai järjestelmäosion sekä lataamiseen käyttäjän tiedot internetissä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


PS3 firmware 3.56 hakkeroitu alle päivässä, Sonyn lakimiehet näyttää hämmentynyt

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/29/ps3-firmware-3-56-hacked-in-less-than-a-day-sonys-lawyers-look/:
Sonyn ottanut joitakin vahvoja toimia vastaan PS3 halkeilua viime viikolla - ei vain ole ryhtynyt tuomioistuinten ja voitti väliaikaisen lähestymiskiellon vastaan Geohot ja fail0verflow halkeilun konsoli, mutta se myös vapauttaa firmware 3.56 , joka lukittu asioita alas. Valitettavasti tämä lähestymiskielto ei tarkoita kenellekään on loputtava-crackin, ja se et tiedä sitä: 3,56 oli krakatun avata alle päivässä KaKaRoToKS, joka oli takana yksi ensimmäinen 3,55 mukautetun ohjelmistoilla . Nyt 3,56 allekirjoitusavaimia ovat poissa, me kai päivitetty custom firmware tulee pian - ja olimme veto Sonyn oikeusjuttu on vain innostaa kokonaan uuden aallon ihmisten karkaaminen kun ne osuma kohtauksen. Tapa esittää, että henki takaisin pulloon, Sony.

[Kiitos, Tomi R]

PS3 firmware 3.56 hakkeroitu alle päivässä, Sonyn lakimiehet näyttää sekava perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 tammikuu 2011 14:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink CVG , Edge | lähde KaKaRoToKS "GitHub , KaKaRoToKS (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Haun yhdistyä Pakolaiset perheensä kanssa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SKBMgbvYuS8/Using-Search-To-Reconnect-Refugees-With-Their-Families:
Lanxon kirjoittaa "pitkä ja emotionaalinen ominaisuus Wired tällä viikolla menee kulissien pakolaisten United (RU) - USA voittoa tavoittelematon rekisteröity, perustettu vuonna 2006 kaksi tanskalaista veljekset, Christopher ja David Mikkelsen, jonka tavoitteena on olla Google Pakolaisen haku: helppo, helposti alustan, joka mahdollistaa siirtymään löytää heidän perheilleen. On harmaa heinäkuun päivänä vuonna RU toimisto Kööpenhaminassa - tyypillinen tech-yritys avoin - Christopher ja David, sekä Tomas Krag, teknologiajohtaja, miten projekti syntyi, ja vaikutus sillä on ollut maailman. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


EFL 1,0 on vihdoin julkaistu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QXxm1doLw0M/EFL-10-Is-Finally-Released:
Lisandro kirjoittaa "Valistuksen miehistö on vihdoin julkaissut ensimmäisen version valistuksen säätiön kirjastojen E17 työpöytä on rakennettu." Lisää lukija mu22le: "Yksi valistuksen kirjastot lyömällä versio 1.0 on Eina (core tietorakenne), eet (data koodaukseen / purkaa ja varastointi), EVA (kangas ja scenegraph renderointi), Ecore (core mainloop, näyttö abstraktio ja hyödyllisyys), Alkio (pieni virtuaalikone ja kääntäjä), Edie (graafisesti ja animaatiot), E_Dbus, Efreet (käsittely freedesktop.org standardit), ja Eeze (udev rivitys). " Asioiden oikea voi kestää kauan - esikatselu EFL kirjastojen ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2004. Valaistuminen ei ole koskaan lakannut näköinen jäähtyä.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Seuraava PS3 päivitys huhutaan lisätä "Online säästäminen" PlayStation Plus käyttäjille

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/29/next-ps3-update-rumored-to-add-online-saving-for-playstation-p/:
Sano se meille lopulta PS3 firmware-päivitys, joka todella tekee jotain hyödyllistä! Olemme kasvaneet niin tottunut Sony virkistävä ohjelmisto sen konsolin pelkästään huolimatta jailbreakers että melkein alkoi uskoa, että kaikki sanan "päivitys" aiheutti. Mutta tässä tulee Kotaku kanssa sana v3.6 PS3: n firmware mukana tulee siisti pieni lisäys: säästö pelejä pilvi. Tämä tuntuu hyvin looginen kohti antaneet Sonyn yleistavoitteen antaa käyttäjille kokonaisvaltaisen, integroidun käyttökokemuksen . Itse asiassa aikana NGP esityksen , juhlapuhujana Hideo Kojima nimenomaan tarkoitettu tallennat PS3 konsolin ja jatkamalla sitä Next Generation Portable . "Online tallentaminen", kuten Sonyn mainettaan jossa se olisi välittäjinä, joiden kautta voidaan toteuttaa, vaikka se ei näy kuin se tulee ilmaista. Kotaku: n lähteiden mukaan se tulee olemaan osa PlayStation Plus-tilaus, ainakin aluksi. Silti haluamme pilvi varastointi, ja jos se tarkoittaa koskaan näkemään toisen kiintolevyn uudelleen, olemme kaikki sitä.

Seuraava PS3 päivitys huhutaan lisätä "Online säästäminen" PlayStation Plus käyttäjien alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 tammikuu 2011 13:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Kotaku | Lähetä | Kommentit

Saksalaiset tutkijat prototyyppi 6mm pico projektori

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/29/german-researchers-prototype-6mm-thick-pico-projector/:
Pico-projektorit vain pitää kutistuu, ja uusi prototyyppi kehitetty Fraunhofer Institute for Applied Optics ja tekniikka auttaa sanoi kutistuu pitkin aika silmiinpistävän. Joukkue on kehittänyt prototyypin pico joka on vain 6 mm paksu, mikä tekee siitä maailman ohuin koskaan. Parempi vielä, projisoitu kuva on 10 kertaa kirkkaampi kuin pico projektori sen koosta olisi aiemmin ollut - oli se olemassa. Uusi linssi projektorin on niin pieni, että se voitaisiin mahdollisesti sisällyttää älypuhelimissa ilman tehostaa koko tai paino. Uusi prototyyppi on valmistettu 45 punainen, vihreä tai sininen microlenses, kukin 200 x 200 pikselin LCD innoittamana microlens array nimeltä lentää silmään lauhdutin. Päätöslauselma, joka on lähes, mutta ei aivan, WVGA kanssa 11 lumenin kirkkauden. Prototyyppi näkyy pois Nano Tech 2011 Tokiossa.

[Kuva luotto: Fraunhofer Institute]

Saksalaiset tutkijat prototyyppi 6mm pico projektori perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 tammikuu 2011 12:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Technology Review | Lähetä | Kommentit

Apple vihjaa Near-Field Maksut System Next-Gen iPhone, iPad

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cyDOkHPw3xE/Apple-Hints-At-Near-Field-Payments-System-In-Next-Gen-iPhone-iPad:
Anonyymi lukija kirjoittaa "Älypuhelin näyttää hyvää vauhtia tulossa seuraava lompakon, ja Apple voi ajaa, että liikkuminen pitkin. Raportit useista myyntipisteistä ehdottaa Cupertino, Kalifornia-elektroniikan jättiläinen on suunnitelmissa laittaa lähes Field Communication siru seuraavia versioita iPhone ja iPad kontaktittoman maksujen avulla. mennessä kertomus, blogista Apple Insider kertoo Applen on tehnyt kaksi työpaikkailmoitukset kaksi kertamaksu alustoilla johtajat. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Golden Gate Bridge poistamiseksi Tollbooths

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MaOvbRWhW1s/Golden-Gate-Bridge-To-Eliminate-Tollbooths:
Hugh Pickens kirjoittaa kirjoittaa "San Francisco Chronicle raportoi, että tollbooths ja tietullien kerääjille ottelua Golden Gate Bridge, koska se avattiin vuonna 1937, poistetaan vuodesta 2012 siltana siirtyy täysin sähköinen järjestelmä, leikkaus 34 työpaikkaa ja säästö 19.200.000 dollaria yli kahdeksan ensimmäisen vuoden aikana. silta siirtyy maksunkeruun strategia, jossa yhdistyy nykyistä Fastrak järjestelmän, joka valokuvia rekisterikilvet romuautojen Toll plaza ja sähköpostit laskun rekisteröity omistaja. Muut rakenteet ja sillat ovat onnistuneesti mennyt täysin sähköiset tiemaksut, kuten Sydney Harbour Bridge Australiassa ja Leeville Bridge Louisianassa, mutta kaikki eivät ole tyytyväisiä muutokseen. "Tämä on maailmankuulu silta, ja sinun inhimilliset kasvot" sanoo Philip Hynes. "Tarvitset ihmisiä kuin tiemaksujen kopeissa tervehtiä ihmisiä."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Android 2.3 turvallisuus vika ilmenee microSD pääsy haavoittuvuus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/29/android-2-3-security-bug-shows-microsd-access-vulnerability/:
Tutkijana North Carolina State University on varoitus Android 2.3 tietoturvaheikkous, joka antaa hyökkääjän saada käyttäjän henkilökohtaisia tietoja, lisätodiste siitä, että piparkakut eivät kaikki sokeri ja mauste (oikeudenmukaisena, että SMS ongelma on sittemmin korjattu ). Mukaan Xuxian Jiang, vika voi sivustoilla käyttää ja ladata sisältöä käyttäjän microSD-kortin, mukaan lukien vastaajaviestit, valokuvia ja verkkopankit tiedot etäpalvelimeen. Virhe ilmeisesti muistuttaa samanlainen virhe edellisessä versiossa Android-ajatus on puututtava piparkakut. Koska Jiang toteaa, että korjaus on helppo kiertää. Lisäksi poistaa microSD-kortin käytöstä JavaScriptiä, tai siirtyminen kolmannen osapuolen selain, Android 2.3 käyttäjät ovat vähäinen käyttö on squashing vika. Ihmiset on eWeek ilmoitti, että Google on kehittämässä ratkaisua ongelmaan, mutta ei ole mitään sanaa, kun voimme odottaa päivitystä.

Android 2.3 turvallisuus vika ilmenee microSD pääsy haavoittuvuus perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 tammikuu 2011 10:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde North Carolina State University | Lähetä | Kommentit