lørdag den 29. januar 2011

Moovida uutta Media Center-ohjelmisto on upea ulkonäkö, niin ja näin persoonallisuus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/moovidas-new-media-center-software-has-great-looks-so-so-perso/:
Microsoft aikoo siirtyä HTPC tilaa ja siirtyminen Windows Media Center sulautettujen tuotteiden, ehkä jengi moovida etsii ottaa Redmond asemaa kotiteatteri pelle segmentti. Yhtiö on valloilleen kaunis uusmedia lukemassa käyttöliittymä nimeltään "upotettuna", joka on powered by 3D pelimoottori, mikä tekee mediakeskus bretheren näyttää epäsiisti verrattuna. On jyrkkä hinta maksaa tämän digitaaliseen silmänruokaa, mutta koska nykyinen versio puuttuu kyky stream sisällön - niin ei Netflix, Hulu, tai YouTube sinulle. Moovida ohjelmisto myös pakkauksissa olevat desktop-optimoitu käyttöliittymä, "ydin", joka tarjoaa automaattisen media varmuuskopiointi ja luettelointi, synkronoi musiikin ja videoiden kanssa oheislaitteiden ja pelaa muita kuin DRM sisältö tiedetään mies. Tällä hetkellä beta-vaiheessa, moovida lupauksia enemmän toimintoja tuleviin versioihin, ja voimme vain toivoa, että keino streaming ominaisuus on tulossa pian, sillä heti.

Moovida uutta Media Center-ohjelmisto on upea ulkonäkö, niin niin persoonallisuus perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 19:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Yahoo! | lähde Moovida | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar