lørdag den 29. januar 2011

PS3 firmware 3.56 hakkeroitu alle päivässä, Sonyn lakimiehet näyttää hämmentynyt

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/29/ps3-firmware-3-56-hacked-in-less-than-a-day-sonys-lawyers-look/:
Sonyn ottanut joitakin vahvoja toimia vastaan PS3 halkeilua viime viikolla - ei vain ole ryhtynyt tuomioistuinten ja voitti väliaikaisen lähestymiskiellon vastaan Geohot ja fail0verflow halkeilun konsoli, mutta se myös vapauttaa firmware 3.56 , joka lukittu asioita alas. Valitettavasti tämä lähestymiskielto ei tarkoita kenellekään on loputtava-crackin, ja se et tiedä sitä: 3,56 oli krakatun avata alle päivässä KaKaRoToKS, joka oli takana yksi ensimmäinen 3,55 mukautetun ohjelmistoilla . Nyt 3,56 allekirjoitusavaimia ovat poissa, me kai päivitetty custom firmware tulee pian - ja olimme veto Sonyn oikeusjuttu on vain innostaa kokonaan uuden aallon ihmisten karkaaminen kun ne osuma kohtauksen. Tapa esittää, että henki takaisin pulloon, Sony.

[Kiitos, Tomi R]

PS3 firmware 3.56 hakkeroitu alle päivässä, Sonyn lakimiehet näyttää sekava perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 tammikuu 2011 14:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink CVG , Edge | lähde KaKaRoToKS "GitHub , KaKaRoToKS (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar