lørdag den 29. januar 2011

Tutkimus järkyttävä! Mobiilikäyttäjät pissata ympäri internetin television katselun

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/29/study-shocker-mobile-users-piddle-around-on-the-internet-while/:
Shocker ja shockers , ihmiset: ihmiset tehdä muutakin kuin katsoa televisiota, kun he katsovat televisiota. Tutkimus yli 8000 valmis yksilöiden Nielsen ja Yahoo Äskettäin havaittiin, että noin 86 prosenttia mobiili-Internetin käyttöä korjailla noin laitteissaan ja sijaitsee edessä putki. Näyttää siltä, että Google-hakuja satunnainen tosiasiat, tarkistaa niiden Facebook uutisvirrasta ja nähdä kuka on tweeted aiemmin 30 sekuntia oli huipulla toimien luettelon tehdä katselun, mutta kumma kyllä, koko 20 prosenttia tunnusti etsiä lisätietoja kaupallinen he viime aikoina nähnyt. Hit lähde linkkiä (PDF) on välittömästi pommitetaan faktoja ja lukuja, mutta ensin päivittää että TweetCaster syötteen. Ah, niin paljon paremmin.

Tutkimus järkyttävä! Mobiilikäyttäjät pissata ympäri internetissä kun katsot TV perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 tammikuu 2011 07:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Nielsen / Yahoo [PDF] | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar