lørdag den 29. januar 2011

Saksalaiset tutkijat prototyyppi 6mm pico projektori

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/29/german-researchers-prototype-6mm-thick-pico-projector/:
Pico-projektorit vain pitää kutistuu, ja uusi prototyyppi kehitetty Fraunhofer Institute for Applied Optics ja tekniikka auttaa sanoi kutistuu pitkin aika silmiinpistävän. Joukkue on kehittänyt prototyypin pico joka on vain 6 mm paksu, mikä tekee siitä maailman ohuin koskaan. Parempi vielä, projisoitu kuva on 10 kertaa kirkkaampi kuin pico projektori sen koosta olisi aiemmin ollut - oli se olemassa. Uusi linssi projektorin on niin pieni, että se voitaisiin mahdollisesti sisällyttää älypuhelimissa ilman tehostaa koko tai paino. Uusi prototyyppi on valmistettu 45 punainen, vihreä tai sininen microlenses, kukin 200 x 200 pikselin LCD innoittamana microlens array nimeltä lentää silmään lauhdutin. Päätöslauselma, joka on lähes, mutta ei aivan, WVGA kanssa 11 lumenin kirkkauden. Prototyyppi näkyy pois Nano Tech 2011 Tokiossa.

[Kuva luotto: Fraunhofer Institute]

Saksalaiset tutkijat prototyyppi 6mm pico projektori perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 tammikuu 2011 12:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Technology Review | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar