lørdag den 29. januar 2011

Katso Pro Bowl käytäntöjä Michael Vick silmissä - ja hänen ContourHD 1080p kypärä cam

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/watch-pro-bowl-practice-through-michael-vicks-eyes-and-his-c/:

Tämä viikonlopun NFL Pro Bowl voisi olla yksi enemmän hyödytön silmälasit Amerikan urheiluun, mutta sillä ei ole mitään vaakalaudalla, NFC autot voivat Michael Vick hihnan ContourHD 1080p kamera hänen kypärä harjoituksen aikana - ja tuloksena hetken materiaalia ovat aika mahtava, jos olet jalkapallofani. Annoimme 1080p melko ihmisarvoisen uudelleen , ja se varmasti tarjoaa tässä: saat katsella Vick rikkoa värjötellä, heittää siirtyy Jason Witten, käsi pois Adrian Peterson, ja ajaa play-toiminnan Witten, kaikki samalla vaihtaa ystävällisiä pilailla Matt Ryan ja Drew Brees. Se saattaisi olla mielenkiintoisempi kuin Pro Bowl itse, todella. Nyt jos vain NFL antaisi Aaron Rodgers käytettävä yhtä näistä aikana Packers "väistämätön Super Bowl voittoa, olisimme onnellisia simpukat.

Katso Pro Bowl käytäntöjä Michael Vick silmissä - ja hänen ContourHD 1080p kypärä cam perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 18:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde NFL.com | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar