lørdag den 29. januar 2011

Callaway Upro mx tarjoaa kosketusnäyttö GPS golfin, me kaipaamme Caddyshack painos (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/29/callaway-upro-mx-offers-touchscreen-gps-to-golfers-we-long-for/:
Ihmiset on Callaway juuri ilmoittanut Upro mx, seurannassa laitteeseen he nöyrästi nimitystä " iPhone golfia GPS-tekniikkaa . " PNDs golfarit eivät ole täsmälleen harvinaisia, mutta uusi Upro väittää olevansa vain yksi pakkaus "korkearesoluutioinen todellinen ilmakuvien" on 25000 erilaista kurssia. Se tarjoaa myös useita ele kosketusnäyttö ja optinen sormi navigointi sekä surmasi katselutilaa: Virtual Vihreä tarjoaa tarkan käyttöön matkoja, Smart View näyttää parhaat kulman jokaisen kuvan, ja ProMode ominaisuudet video flyovers. Kuka tietää, jos he voisivat purkaa Bill Murray oheistuote voisimme todella olla houkutellaan poimia klubi ja ... Voi, jotka olemme tosissasi? Upro mx osuu tallentaa toukokuussa 199 dollaria, ja voit tarkistaa videon laite toiminnassa, kun hypätä - eli jos lyöt niin.

Jatka käsittelyssä Callaway Upro mx tarjoaa kosketusnäyttö GPS golfin, me kaipaamme Caddyshack painos (video)

Callaway Upro mx tarjoaa kosketusnäyttö GPS golfin, me kaipaamme Caddyshack painos (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 tammikuu 2011 04:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Callaway | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar