lørdag den 29. januar 2011

Cella Energia sanoo sen vety mikrohelmistä voisi polttoaineen auton, maksaa 1,50 dollaria per gallona

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/28/cella-energy-says-its-hydrogen-microbeads-could-fuel-your-car-c/:
Cella Energia sanoo sen vety mikrohelmistä voisi polttoaineen auton, maksaa 1,50 dollaria per gallona
Keskimääräinen vetykäyttöisten auto on ihme modernin tieteen - polttokenno seulonnan elektronit pois puhtaasta H2 ja säteilevät vain vettä - powered by iso, raskas, korkea paine säiliöissä kaasun. Cella Energia on täällä ojaan säiliöön, ensin kehittänyt voit tallentaa vedyn microfibers että voisi yksinkertaistaa näiden ajoneuvojen rakenteen. Mutta ehkä vieläkin vaikuttavampi on "synteettinen polttoaine" yritys on työtä, joka on pääosin puhdasta vetyä kaapattu osaksi mikrohelmistä. Tiedäthän, kuten sellainen, että float teidän shampoo ja antaa hiuksille että ylimääräinen kiilto, mutta räjähtävä. Mukaan Cella näitä helmiä voi kaataa kaasusäiliö-auton polttomoottori (oletettavasti keskeytetty jonkinlainen neste) ja ilman muutoksia, että auto toimii hienosti. Paras uutinen on, että tämä keitos maksaa vain 1,50 dollaria per gallona - tai tulee, lopulta. Oletettavasti. Ehkä?

Cella Energia sanoo sen vety mikrohelmistä voisi polttoaineen auton, maksaa 1,50 dollaria per gallona perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 tammikuu 2011 19:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink GizMag | lähde Cella Energia | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar