lørdag den 29. januar 2011

Seuraava PS3 päivitys huhutaan lisätä "Online säästäminen" PlayStation Plus käyttäjille

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/29/next-ps3-update-rumored-to-add-online-saving-for-playstation-p/:
Sano se meille lopulta PS3 firmware-päivitys, joka todella tekee jotain hyödyllistä! Olemme kasvaneet niin tottunut Sony virkistävä ohjelmisto sen konsolin pelkästään huolimatta jailbreakers että melkein alkoi uskoa, että kaikki sanan "päivitys" aiheutti. Mutta tässä tulee Kotaku kanssa sana v3.6 PS3: n firmware mukana tulee siisti pieni lisäys: säästö pelejä pilvi. Tämä tuntuu hyvin looginen kohti antaneet Sonyn yleistavoitteen antaa käyttäjille kokonaisvaltaisen, integroidun käyttökokemuksen . Itse asiassa aikana NGP esityksen , juhlapuhujana Hideo Kojima nimenomaan tarkoitettu tallennat PS3 konsolin ja jatkamalla sitä Next Generation Portable . "Online tallentaminen", kuten Sonyn mainettaan jossa se olisi välittäjinä, joiden kautta voidaan toteuttaa, vaikka se ei näy kuin se tulee ilmaista. Kotaku: n lähteiden mukaan se tulee olemaan osa PlayStation Plus-tilaus, ainakin aluksi. Silti haluamme pilvi varastointi, ja jos se tarkoittaa koskaan näkemään toisen kiintolevyn uudelleen, olemme kaikki sitä.

Seuraava PS3 päivitys huhutaan lisätä "Online säästäminen" PlayStation Plus käyttäjien alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 tammikuu 2011 13:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Kotaku | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar