lørdag den 29. januar 2011

LG Optimus 2X ja Optimus Black hinnoiteltu € 499 Amazonin Saksa ei vielä saatavilla ostaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/29/lg-optimus-2x-and-optimus-black-priced-at-499-by-amazon-germany/:
Amazonin Saksan markkinat on alkanut listalle LG: n kaksi viimeisintä, ja epäilemättä suurin puhelimissa: Optimus 2X (ilmeisesti nimeksi Optimus Speed täällä) ja Optimus Black . Molemmat ajaa Android 2.2 4 tuuman näytöt, entisen tarjoaa dual-core Tegra 2 prosessori pystyy 1080p videotallennus ja HDMI-ulostulo , ja jälkimmäinen Cranking ylös näytön kirkkauden aivan kohtuutonta 700 saivareita. Optimus Musta on myös ohuimpia profiileja älypuhelin sen luokassa 9.2mm, ja se on yksi ensimmäisistä puhelimista tarjota WiFi suoria yhteyksiä . Mielenkiintoista kyllä, Amazonin Optimus Speed / 2X listalle osoittaa myös ruskea väri vaihtoehto luuri, tosin vain sen mustan SKU kuuluu siisti 50 € alennus tuo sen hinta € 499, sama kuin kustannukset Optimus Black. Emme tiedä, milloin jompikumpi laskee, mutta voit mennä ja varata itsellesi yksi (tai kymmenen) vuoden linkeistä.

[Kiitos, Julian]

Jatkaa lukeneisuus LG Optimus 2X ja Optimus Black hinnoiteltu € 499 Amazonin Saksa ei vielä saatavilla ostaa

LG Optimus 2X ja Optimus Black hinnoiteltu € 499 Amazonin Saksa ei vielä saatavilla ostaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 tammikuu 2011 05:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Amazon DE (Optimus Speed) , (Optimus musta) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar