mandag den 29. november 2010

SAP velvoitetaan korvaamaan 1,3 miljardia dollaria Oracle

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/p8m_wV2VG1o/story01.htm:
bdcny7927 kirjoittaa uutinen, että tuomaristo päätti myöntää Oracle 1300000000 dollari niiden syytteen SAP jälkeen käsitelty alle päivässä. "Tuomio ... on suurin koskaan tekijänoikeusrikkomuksesta ja Yhdysvaltain suurin valamiehistön 2010, Bloombergin mukaan tietoja. Palkinto on suunnilleen sama kuin SAP: n ennustettu nettotulos viimeisellä neljänneksellä ilman joitakin kustannuksia, mukaan keskimäärin Arvio analyytikot ... SAP tiedottaja Bill Wohl sanoi saksalaisen ohjelmiston valmistaja jatkaa kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot, kuten post-tutkimuksessa aloitteita ja valittaa tarvittaessa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Ray Kurzweil on Slippery Futurismi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lmcdnzFamXQ/story01.htm:
wjousts kirjoittaa "tunnettuja futuristi Ray Kurzweil on tehnyt monia ennustuksia tulevaisuudesta kirjoissaan Age of Intelligent Machines (1990), Age of Spiritual Machines (1999) ja Singularity on lähellä (2005), mutta kuinka hyvin on hänen ennustukset pitivät nyt, että elämme "tulevaisuudessa"? IEEE Spectrum on pala kyseenalaistaa Kurzweil on (itse julistanut) tarkkuus. lainaten: "Kirjeessä valhe pettymykset Kurzweil on merkki tech punditry. On tarkkaan ottaen hänen selkein ja menestyksekkäimmistä ennusteita ei useinkaan ole omaperäisyyttä tai syvällisyyttä. ja suurin osa hänen ennustukset niin paljon porsaanreikiä, että ne raja väärentämättömyys. Silti hän on edelleen vakavasti otettava tarpeeksi oraakkeli teknologian komento erittäin vaikuttava puhuja maksujen tyyris konferensseissa, kirjoittajalle paras -kirjoja, ja saada perustivat yhdessä Singularity University, jossa johtajat ja muut maksavat melko komeasti oppia suunnittelemaan ei-niin-kaukaisessa jona ne katoavat tietokoneet tekevät ihmiset sekä vanhentuneiden ja kuolematon. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Dockstar FreeAgent murtautunut halpa emulointi mestariteos (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/dockstar-freeagent-hacked-into-inexpensive-emulation-masterpiece/:
Hei, monikäyttöinen! Seagaten Pogoplug perustuva FreeAgent DockStar - ainakin yhdellä silmäyksellä - ei ole paljon hyvää niille, jotka eivät ostavat DockStar kiintolevyt. Mutta jos kaivaa hieman syvemmälle, huomaat, että tämä hyvin pieni sovitin pakkauksissa 1.2GHz Marvell prosessori, 128 megatavua RAM-muistia ja 256 Mt ROM. Mukana on myös muutama sana USB-porttia ja Ethernet-liitäntä, lisätä, että kaikki ylös, ja sinulla hakkeri leikkipaikka. Yksi Hunter Davis päätti katsoa, miten paljon hän voisi puristaa pois täällä reuna, joka on yleisesti todettu niin vähän kuin 25 dollaria nykyään. Kiitos kopion Debian Linux, hyvin vähän ohjelma osaamisen DisplayLink USB-VGA adapteri ja USB äänipiiri, hän pystyi keksiä kehitettyyn emulointi konsoli, joka voisi käsitellä lähes kaikki, mitä hän heitti sitä. "Tietenkin, sinun täytyy keväällä niitä muihin osiin, jos sinulla ei ole talo täynnä satunnainen doodads, mutta kun hän keksii, miten asentaa akun ja tehdä koko asennuksen kannettava ... Varokaa! Pään ohi tauon in-action video.

Jatka käsittelyssä Dockstar FreeAgent murtautunut halpa emulointi mestariteos (video)

Dockstar FreeAgent murtautunut halpa emulointi mestariteos (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 17:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Hunter Davis | Lähetä | Kommentit

HTC Yhdistä tarvikkeet luonnossa - Ehei, ei ole vielä virallista vielä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/htc-merge-accessories-in-the-wild-nope-still-not-official-ye/:
Tässä mitä tiedämme HTC Yhdistäminen : se on myös tunnettu Lexicon , se dual-mode-puhelimen GSM-ja CDMA otsikko Verizon , se sai slide-out QWERTY - 800MHz prosessori , Bing ja Bing Maps ( suosittu suuntaus näinä päivinä), ja nyt tiedämme myös, että se on Body Glove SNAP kattavuudesta suojella metallinen ulkokuori. Täällä me tiedä: miksi kukaan ei vielä virallisesti myöntänyt tämän puhelimen.

HTC Yhdistä tarvikkeet luonnossa - Ehei, ei ole vielä virallisesti vielä perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 17:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Android Keski | lähde Droid keskustelupalsta | Lähetä | Kommentit

Liian Puhdista voi tehdä ihmisistä Sick

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/v-kcdWLwE0s/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa: "Nuoret, jotka ovat alttiimpia antibakteerisia saippuoita sisältäviä triklosaania voi kärsiä enemmän allergioita, ja altistuminen korkeammille bisfenoli aikuisten voi vaikuttaa kielteisesti immuunijärjestelmän, uusi Michiganin yliopiston School of Public Health Tutkimuksen mukaan (abstrakti , koko paperi [PDF]). Triclosan on kemiallinen yhdiste käytetään laajalti, kuten antibakteerisia saippuoita, hammastahnaa, kyniä, vaippakassit ja lääkinnällisiä laitteita. bisfenoli löytyy monia muoveja ja esimerkiksi, koska suojaava vuori elintarvikkeiden tölkit. Molemmat kemikaalit ovat luokassa ympäristön myrkyt kutsutaan hormonaalisiin yhdisteet, joiden uskotaan olevan kielteisiä vaikutuksia ihmisten terveyteen matkimalla tai vaikuttavat hormonit. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Motorola Olympus lyömällä AT & T-joulukuussa tai tammikuussa, kertoo nyt jo poistettu Facebook post

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/motorola-olympus-hitting-atandt-in-december-or-january-says-now/:
Innostuneena Tegra 2 on vihdoin Android älypuhelimen maailman myrskyn? Viimeaikaiset vuotaa ulos LG ja Motorola varmasti mukaan NVIDIAn lopultakin tehdä joitakin jalansijaa sen piin jossain päin Gingerbread tai Honeycomb ajassa - ja että voi tapahtua mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, jos lähettämistä Facebook on uskominen. Muista, että kiiltävän musta Olympus (kuvassa yllä), joka vuoti viime viikolla? Joku kapteenin johdolla yhden AT & T: n virallinen Facebook tilejä vastasi kysymykseen saatavuudesta puhelimen aiemmin tänään, asialinjalla factly ilmoittaa, että "Motorolan Olympus pitäisi olla saatavilla joulukuussa tai tammikuussa." Meillä olisi ollut halukas liitu sitä sekaannusta työntekijän osa, mutta viesti oli myöhemmin poistettu jäljettömiin, ja seurannan AT & T herättänyt standardi "meillä ei ole mitään tietoa jakaa tietoa tulevista laitteista "vastaus. Yhtiö väittää lähettämistä tehtiin "virheellisesti", ja me heidän kanssaan samaa mieltä ainakin yhdellä tasolla: ei AT & T tai Motorola tarkoitettu tietojen livahtaa ulos tänään.

Motorola Olympus lyömällä AT & T-joulukuussa tai tammikuussa, kertoo nyt jo poistettu ole virkaan alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 16:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink BGR | lähde AT & T Share (ole) | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

Kiinan DNS peukalointi todellinen uhka Outsiders

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9tLFJ-r1gWg/story01.htm:
Trailrunner7 kirjoittaa "Kiina on jo pitkään käytetty Internetin Domain Name Service sensuroida sivustoja ja tietoa, että tuomio kommunistinen puolue katsoo uhkaavan. Mutta nyt turvallisuuden asiantuntijat varoittavat, että hallituksen sensuuri on vaarassa valuu yli Kiinan rajojen tukahduttaa kyky asuvien Kiinan ulkopuolella tietoa verkossa. Arviolta 57% kaikista verkkojen Earth läpäissyt DNS pyyntöjä läpi kiinalaisen DNS rootserver jossain vaiheessa vuonna 2010 tietojen mukaan vartiointiliikkeeseen Renesys. peukaloinnin kommunistinen puolue ei aiheuta vaaraa Internet turvallisuus ja vapaus. Itse DNS peukaloinnin voi olla suurempi uhka kuin tekniikoita kuten BGP (Border Gateway Protocol) kaappauksesta, jonka uskotaan olevan vastuussa yllättäen Internet reititys huhtikuussa, että äskettäin tehty valtavirran tiedotusvälineissä Yhdysvalloissa. On jo näyttöä siitä, että Kiinan pyrkimyksiä väärentää DNS on pistetty ulkopuolella maan rajojen. saman raportin kongressin Yhdysvaltojen ja Kiinan talous-ja Security Review komissiolle kiinnitti huomiota BGP kaappaus tapahtuma huhtikuussa 2010 myös mainitsee maaliskuuta 2010 tapaus, jossa Internetin käyttäjille Yhdysvalloissa ja Chilessä yritti yhdistää sosiaalisen verkottumisen sivustot kielletty Kiinan hallituksen. kuitenkin DNS-pyynnöt hoidettiin Pekingin perustuvaa Domain Name Server, joka vastasi virheellisiä DNS-tietoja joka ohjasi surffaajien virheellinen palvelimiin, raportissa sanotaan. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Kaksi Kinects voimien luomaan paremmat 3D-, isku mielemme (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/two-kinects-join-forces-to-create-better-3d-video-blow-our-mind/:
Kaksi Kinects voimien luomaan paremmat 3D-, isku mielemme (video)
Muistatko, kun Oliver Kreylos vaikutuksen ja järkytti meitä osoittamalla, että yksi Microsoftin Kinect voi luoda hämmästyttävän stout 3D video ? Hän on palannut sitä uudelleen, tällä kertaa puhaltavat mielissä ja osoittaa, että kaksi Kinects voidaan yhdistää ja niiden tuotanto tiheässä - yksi periaatteessa täyttämällä aukkoja muiden. Hän totesi, että kaksi asiaa eivät luo joitakin häiriöitä, pilkullinen IR mallia yhden aiheuttaa reikiä ja läiskiä muissa, mutta kun kaksi yhdistetään ne pohjimmiltaan auttaa toisiamme ja tulokset ovat varsin vaikuttavia. Kuten näette video tauon jälkeen, Oliver kykenee kiertämään kameran näkökulma ja lähinnä elokuva itseään uuden kamerakulman että on olemassa jossain välissä kantaa kahden Kinects, ja tee-näin reaaliaikaisesti. Toki laatu jättää paljon toivomisen varaa, mutta silti. Wow.

[Kiitos, Mohammad]

Jatka käsittelyssä kaksi Kinects voimien luomaan paremmat 3D-, isku mielemme (video)

Kaksi Kinects voimien luomaan paremmat 3D-, isku mielemme (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 13:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde okreylos (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Polkupyörän lukko nousee pylväät, rohkaisee mahdollisille varkaille etsiä muualta (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/bicycle-lock-climbs-poles-encourages-would-be-thieves-to-look-e/:
Oli aamu kupin Haterade? Valmiina on se huuhdellaan pois. Joukkue Pyöräilijöiden / insinöörit ovat koottuna, mikä voisi olla paras asia tapahtuu polkupyörän jälkeen Lance Armstrong, ja (tällä hetkellä nimetön) napa-kiipeilyä pyörän lukko luotu Saksan oma Conrad. Ei ole sana, jos (tai kun) tämä hieno vehje menee myyntiin, mutta tiedämme ainakin yksi hollantilainen asukasta että saat olla jakaus tavoin niin monta euroa kuin tarpeen ottaa yhden kotiin. Lyhyesti sanottuna tämä laite hihnat noin lähellä valoa napa ja sitten kuljettaa pyörä korkealle ilmaan (ja siten kaukana käsistä varkaiden) kautta kaukosäätimellä. Ainoat ongelmat? Ensinnäkin se on valtava, ja pitäisi olla huolestuttava kuljettaa mukana. Toiseksi, voit olla koko kasan ongelmia tulisi muun kujeilija päättää vaeltaa hänen pyörä ylös saman tangon alla sinun. Anywho, video tauon jälkeen on ehdottomasti kannattaa katsoa.

Jatka käsittelyssä Bicycle lukko nousee pylväät, rohkaisee mahdollisille varkaille etsiä muualta (video)

Polkupyörän lukko nousee pylväät, rohkaisee mahdollisille varkaille etsiä muualta (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 12:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gizmag | lähde SFGate | Lähetä | Kommentit

Apple Kiellot Android Magazine App App Storesta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/x_fwg8fKEC8/story01.htm:
recoiledsnake kirjoittaa "Apple soitetut sen taistelun Android jopa lovi tänään kieltämällä Android-lehden app. alkaen se App Storesta, jolloin ei käyttäjille mahdollisuuden asentaa sovelluksen iPads, iPhone ja iPod käväisee ilman jailbreaking. Hylkäämisen syy, joka on annettu mennessä Apple edustaja oli "Tiedätkö ... Voit lehden ... Se on vain noin Android .... emme voi olla, että meidän App Storesta. "kaksi kertaa kuukaudessa julkaisu - Android vastine iPhone lehden Dixon alkoi ojentaen aiemmin tänä vuonna - käynnistettiin 11 marraskuu." Hassua oikeastaan, koska en usko olisimme myydä paljon lehtiä Android kautta Applen App Store ", Dixon kertoi Media Watch." Mutta kysymys on, jos tämä on menossa. "Tämä tulee kannoilla työpaikkojen hyökäten Android kutsuen sitä hajanaista ja se on patentti-iskut Android."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Sony PSP saada rajattomasti musiikkia kautta pilvi-pohjainen Qriocity palvelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/sony-psp-to-gain-unlimited-music-via-cloud-based-qriocity-servic/:
Vain päiviä sen jälkeen Sonyn Qriocity video-on-demand-palvelu avattiin Euroopassa, ja lentää tällä - uutinen, että edellä palvelu on levittää siipiään ja koskettavia PSP lyhyen järjestyksessä. Word kadulla on se, että seuraava PSP päivitys (v6.35) tuo mukanaan Music Unlimited powered by Qriocity, kuvataan "uuden, pilvi-pohjainen digitaalisen musiikin palvelu Sonyn, joka antaa musiikin ystäville pääsyn miljooniin tallennettujen kappaleiden ja synkronoitu läpi pilvien. " Post-päivitys, käyttäjät huomaavat uuden kuvakkeen PSP: n XrossMediaBar mukaan "musiikki" kategoria, ja lisäksi Media Go-sovelluksella hallintaan ladattavan PSP-sisällön tietokoneellasi päivitetään "ja parannuksia käyttöliittymään ja kehittynyt kuvanmuokkaus työkaluja. " Sonyn jäljellä äiti on aloituspäivää, mutta internet on jo pullollaan mitä tämä voi tarkoittaa lähestyvää PlayStation Phone . Onko Sony on vihdoin jalka-up yli IOS kanssa syöpynyt rajattomasti musiikkia asiakas? Poika voi unelmoida, ei hän?

Sony PSP saada rajattomasti musiikkia kautta pilvi-pohjainen Qriocity palvelu alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 12:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Boy Genius Raportti | lähde PlayStation Blog (1) , (2) | Lähetä | Kommentit