mandag den 29. november 2010

Päällä: Acer ikoninen Keyboard

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/28/switched-on-acers-iconic-keyboard/:
Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.

Kun Acer ilmoitti pöydältä uusien laitteiden on New Yorkissa lehdistötilaisuudessa viime viikolla , kattava viesti oli yksinkertainen - koskettimet ovat tehneet kuin kiitospäivän kalkkunaa. Yhtiö esitteli erilaisia tabletteja, joista useimmat olivat käynnissä Android, joiden koot vaihtelevat viiden ja kymmenen tuumaa kohden. Se on melkein yhtä laaja mallisto kuten Archos, joka on kastettu alas, mitä useimmat pitäisivät digitaalinen musiikkisoitin turve on kolmen tuuman tabletti (tablette?) Ja edeltäjä, mitä tulee varmasti olemaan armoton ristitulessa tablettia liuskekiveä varten CES. Yksi osoitus fyysisestä QWERTY tekstikenttä laite näppäimistön telakka on suunniteltu 10-tuumainen tabletti Windows.

Mutta niin paljon kuin Acer n tabletti kokoonpano näyttää olevan valmiuksia kampela tulevan mereen samankaltaisuuden, sen Iconia kannettava erottunut, eschewing näppäimistö toinen 14-tuumainen kosketusnäyttö vastaamaan päänäyttö. Toisin kaksi 14-tuumainen saranoitu Kno laite käsitellään sarakkeissa ennen , tämä on selvästi suunniteltu käytettäväksi vaakasuunnassa, ja toisin kuin 7-tuumainen Toshiba Libretto , Iconia ei ole sijoitettu jonkinlaisena rajoitettu painos kokeilu . Jos jotain, Acer viestittänyt, että se olisi ensimmäinen sarja tuotteita, jotka avautuvat seuraavan useita vuosia.

Jatka käsittelyssä päällä: Acer ikoninen Keyboard

Päällä: Acer Iconic Näppäimistö perin ilmestynyt Engadget Sun, 28 marraskuu 2010 21:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar