mandag den 29. november 2010

Wikileaks: Kiinan politbyroon vastuussa Google hakkerointi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/wikileaks-chinese-politburo-responsible-for-google-hacking/:
Sinun piti tietää jotain mielenkiintoista tulisi ulos neljännesmiljoona diplomaatti kaapelit Wikileaks vain hyvin, vuotanut myöhään sunnuntaina, ja New York Times on poiminut doozie meille. Kuten on käynyt ilmi, että suuri kohu Kiinassa ympärillä hakkerointi Gmail-tilejä oli todella valtion lupa hyökätä. Tällainen oli kertomus Kiinan tiedottaja työskentelee Yhdysvaltain suurlähetystö ja luovuttaminen jatkaa toteamalla, että se oli osa "koordinoitu kampanja tietokoneen sabotaasi" saavuttaa laaja ilman tavoitteita, mukaan lukien Yhdysvaltain hallitus koneet, amerikkalainen yksityisille yrityksille , ja ... Dalai Lama. Hei, Kiinan tuskin ensimmäisenä maana koskaan ryhtyä valtion tukeman Cyber vakoilusta (köh, Stuxnet), mutta emme voi sanoa emme ole pettynyt. Pidetään se tyylikästä tästä ulos, okei pojat?

Wikileaks: Kiinan politbyroon vastaa Googlen hakkerointi perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 05:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TechCrunch | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar