mandag den 29. november 2010

Sony PSP saada rajattomasti musiikkia kautta pilvi-pohjainen Qriocity palvelu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/sony-psp-to-gain-unlimited-music-via-cloud-based-qriocity-servic/:
Vain päiviä sen jälkeen Sonyn Qriocity video-on-demand-palvelu avattiin Euroopassa, ja lentää tällä - uutinen, että edellä palvelu on levittää siipiään ja koskettavia PSP lyhyen järjestyksessä. Word kadulla on se, että seuraava PSP päivitys (v6.35) tuo mukanaan Music Unlimited powered by Qriocity, kuvataan "uuden, pilvi-pohjainen digitaalisen musiikin palvelu Sonyn, joka antaa musiikin ystäville pääsyn miljooniin tallennettujen kappaleiden ja synkronoitu läpi pilvien. " Post-päivitys, käyttäjät huomaavat uuden kuvakkeen PSP: n XrossMediaBar mukaan "musiikki" kategoria, ja lisäksi Media Go-sovelluksella hallintaan ladattavan PSP-sisällön tietokoneellasi päivitetään "ja parannuksia käyttöliittymään ja kehittynyt kuvanmuokkaus työkaluja. " Sonyn jäljellä äiti on aloituspäivää, mutta internet on jo pullollaan mitä tämä voi tarkoittaa lähestyvää PlayStation Phone . Onko Sony on vihdoin jalka-up yli IOS kanssa syöpynyt rajattomasti musiikkia asiakas? Poika voi unelmoida, ei hän?

Sony PSP saada rajattomasti musiikkia kautta pilvi-pohjainen Qriocity palvelu alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 12:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Boy Genius Raportti | lähde PlayStation Blog (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar