mandag den 29. november 2010

MS hakee patenttia 'valon aiheuttama muoto-muisti, "kosketusnäyttö, joka voisi koskettaa takaisin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/ms-applies-for-patent-on-light-induced-shape-memory-a-touchsc/:
MS hakee patenttia 'valon aiheuttama muoto-muisti, "kosketusnäyttö, joka voi koskettaa sinua takaisin
Kosketusnäyttöjä ovat itsekkäitä rakastajia, otat lempeä hyväilevä ja kärsimätön hanat tarjoamatta vihje palautetta sinulle. Olemme nähneet yrittää muuttaa sitä, kuten prototyyppejä Toshiba ja Senseg että lisätään hieman tekstuuria kosketeltavien pintaan, mutta nyt Microsoft on ehkä haluavat nostaa dynaamisen Myötäilee on yksi suurimmista kosketeltavien pintojen: Surface . Viime patenttihakemuksen otsikolla "Valon aiheuttama Shape-muisti Polymer näyttöpäätteet" kuvaa tekniikka näyttö, joka käyttää infrapunavaloa havaita koskettaa, mutta myös "valikoivasti muuttaa topografia topografian muuttuvan kerros." Toisin sanoen: jotta se kuoppainen tai sileä. Tietyt aallonpituudet valon ennustetaan näytöllä voi aiheuttaa alueilta, topografia kerros laajentaa tai sopimusta, joka voisi lopulta merkitä kaikki huutaa huomio lopulta vastasi luontoissuorituksina.

MS hakee patenttia 'valon aiheuttama muoto-muisti, "kosketusnäyttö, joka voi koskettaa takaisin alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 11:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink New Scientist , QikGlance | lähde USPTO | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar