mandag den 29. november 2010

Polkupyörän lukko nousee pylväät, rohkaisee mahdollisille varkaille etsiä muualta (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/bicycle-lock-climbs-poles-encourages-would-be-thieves-to-look-e/:
Oli aamu kupin Haterade? Valmiina on se huuhdellaan pois. Joukkue Pyöräilijöiden / insinöörit ovat koottuna, mikä voisi olla paras asia tapahtuu polkupyörän jälkeen Lance Armstrong, ja (tällä hetkellä nimetön) napa-kiipeilyä pyörän lukko luotu Saksan oma Conrad. Ei ole sana, jos (tai kun) tämä hieno vehje menee myyntiin, mutta tiedämme ainakin yksi hollantilainen asukasta että saat olla jakaus tavoin niin monta euroa kuin tarpeen ottaa yhden kotiin. Lyhyesti sanottuna tämä laite hihnat noin lähellä valoa napa ja sitten kuljettaa pyörä korkealle ilmaan (ja siten kaukana käsistä varkaiden) kautta kaukosäätimellä. Ainoat ongelmat? Ensinnäkin se on valtava, ja pitäisi olla huolestuttava kuljettaa mukana. Toiseksi, voit olla koko kasan ongelmia tulisi muun kujeilija päättää vaeltaa hänen pyörä ylös saman tangon alla sinun. Anywho, video tauon jälkeen on ehdottomasti kannattaa katsoa.

Jatka käsittelyssä Bicycle lukko nousee pylväät, rohkaisee mahdollisille varkaille etsiä muualta (video)

Polkupyörän lukko nousee pylväät, rohkaisee mahdollisille varkaille etsiä muualta (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 12:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gizmag | lähde SFGate | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar