mandag den 29. november 2010

Microsoftin neuvottelut aloittaa uuden tv-palvelun avulla 360?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/microsoft-in-talks-to-start-new-tv-service-using-the-360/:
Media Center TV-nauhoitukset
Microsoft on oudon hiljaista viime aikoina fiksu TV räjähdys, vaikka se on todennäköisesti kaikkein kypsä joukko tuotteita Windows Media Cente r ja Mediaroom , ja nyt tiedämme miksi: Reuters kertoo MS on kokoontunut mediayritysten kanssa, jolla pyritään luomaan täysin uusi TV-palvelu mahdollisesti toimitettu kautta Xbox 360. Ilmeisesti on olemassa useita mahdollisuuksia pöydällä aina täysi-virtuaalisia kaapelioperaattori "kuukausittain maksuja käyttäen 360 jatkeena olevien cableco online TV aloitteita yksinkertaisesti antaneet tiettyjen kanavien, kuten ESPN ja HBO la carte, ja Reutersin lähteiden mukaan suunnitelma voi ottaa toisen 12 kuukautta kehittämiseksi. Se kuulostaa vähän liian pitkä, jos pyydät meitä: Apple ja Google käyvät täysi-olohuone hyökkäys, ja emme voi kuvitella Microsoft on valmis Miss toisen teknologian aikana - etenkään, jossa se omistaa merkittävän hyväkseen 360: n asennettu laitekanta ja osoittautunut historia IPTV laite usealle operaattoreille maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Uverse . Saa nähdä mitä tapahtuu - se kuulostaa taistelu saattaa lopulta liittyi.

Microsoftin neuvottelut aloittaa uuden tv-palvelun avulla 360? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 10:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar