mandag den 29. november 2010

Kaksi Kinects voimien luomaan paremmat 3D-, isku mielemme (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/two-kinects-join-forces-to-create-better-3d-video-blow-our-mind/:
Kaksi Kinects voimien luomaan paremmat 3D-, isku mielemme (video)
Muistatko, kun Oliver Kreylos vaikutuksen ja järkytti meitä osoittamalla, että yksi Microsoftin Kinect voi luoda hämmästyttävän stout 3D video ? Hän on palannut sitä uudelleen, tällä kertaa puhaltavat mielissä ja osoittaa, että kaksi Kinects voidaan yhdistää ja niiden tuotanto tiheässä - yksi periaatteessa täyttämällä aukkoja muiden. Hän totesi, että kaksi asiaa eivät luo joitakin häiriöitä, pilkullinen IR mallia yhden aiheuttaa reikiä ja läiskiä muissa, mutta kun kaksi yhdistetään ne pohjimmiltaan auttaa toisiamme ja tulokset ovat varsin vaikuttavia. Kuten näette video tauon jälkeen, Oliver kykenee kiertämään kameran näkökulma ja lähinnä elokuva itseään uuden kamerakulman että on olemassa jossain välissä kantaa kahden Kinects, ja tee-näin reaaliaikaisesti. Toki laatu jättää paljon toivomisen varaa, mutta silti. Wow.

[Kiitos, Mohammad]

Jatka käsittelyssä kaksi Kinects voimien luomaan paremmat 3D-, isku mielemme (video)

Kaksi Kinects voimien luomaan paremmat 3D-, isku mielemme (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 13:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde okreylos (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar