mandag den 29. november 2010

Sony tulipalot ristitulessa kosketusnäyttö patenttihakemukset vain yksi pistettä uusi PSP

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/28/sony-fires-barrage-of-touchscreen-patent-applications-only-one/:
Asianajajat Sony Computer Entertainment America on ollut mahtava kiireinen viime lokakuussa, siitosmunien villi järjestelmä, joka tuli esiin tällä viikolla - sarjan kahdeksan yhteenkietoutuvista patenttihakemusten kaikki kuvaavat yhden laitteen kiehtova kosketusnäyttö. Vaikka on vaikea sanoa, missä muodossa lopullinen laite voi ottaa - apps ehdottaa liukusäätimiä clamshells ja laatat - muutamia selviä ajatuksia kupla pintaan, ja me lyödä ne pois yksi kerrallaan. Ensinnäkin, keksijät näyttävät olevan melko erityisesti noin ottaa kosketusalustan, joka on erillään päänäytön - ehkä jopa sen takaisin kuten huhuttu PSP2 - ja Sony yrittää patentti tapa manipuloida esineitä läpi ruudun samoin. Toiseksi, siellä paljon hölynpölyä siitä pysty "parantaa" tai "muuttaa" käyttöliittymä vastauksena eri tekijä, joka vaikuttaa pohjimmiltaan tämä: Sony yrittää saada joitakin multitouch ylös sinne, erityisesti hyppysellinen-to-zoom.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, yhtiön etsii eristää osa kosketusnäytön painikkeita, kuten "Liitä"-komento, ja patentti "ennustaminen moottori", joka dynaamisesti muuttaa näytön ulkoasua perustuu omaan menneestä käyttäytymisestä. Jos useimmat näistä ajatuksista ääntä enemmän kotonaan uuden tabletin tietokoneen sijaan pelaamista kädessä, niin Olkaa hyvä. Silti SCEA on Sonyn peli alue - turha Linux tietotekniikka sivuun - niin pitävät meitä ihmeissään nyt.

Sony tulipalot ristitulessa kosketusnäyttö patenttihakemukset vain yksi pistettä uusi PSP perin ilmestynyt Engadget Sun, 28 marraskuu 2010 21:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PlayStation LifeStyle | lähde USPTO (1) , (2) , (3) , (4) , (5) , (6) ,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar