mandag den 29. november 2010

Playboy vapauttaa ei-niin-diskreetti 250GB "kannesta kanteen" kovalevylle

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/playboy-releases-not-so-discrete-250gb-cover-to-cover-hard-dri/:
No, voit vihdoin heittää, että runko on isoisän autotalli. Hugh Heffner perintö on ottanut mallia National Geographic - ja todennäköisesti kuin kauhistuttava tavalla - ja partnerikseen kustantaja Bondi Digital vapauttaa (oletettavasti Seagate-merkkisten ) 250GB ulkoinen kovalevy täynnä joka asiasta Playboy julkaisi vuodesta 1953. Sen 300 dollaria lähtöhinta on noin neljä kertaa, mitä haluat maksaa tuore G-rated 250GB ajaa tänään, mutta verrattuna 57-liittymän, digitaalisen holvin on varmasti edullinen. Toisin kuin heidän kannoillaan Blazin ponnistuksia ibod kuitenkin ansiosta merkittävä sijoitus tuotemerkin tunnusomaiset rusetti-yllään pupu ja nimi, ei ole mitään mahdollisuutta käyttää tätä laitetta käytännön tehtäviä, kuten varmuuskopiointi TPS raportit toimistossa. Kuten päätöksestä asteittain DVD hyväksi VOD kuitenkin, siirrä se osoittaa Lehti ei pelkää pysyä ajan tasalla nykyisestä sisällöstä kulutuksen kehitys. Seuraava pysäkki, Nook väri ?

Playboy vapauttaa ei-niin-diskreetti 250GB "kannesta kanteen" kiintolevylle perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 11:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Geek.com | lähde Reghardware | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar