mandag den 29. november 2010

Adafruit Potkuri Platform USB houkuttelee DIY elektroniikka rakentajille "Gadget Gangsterit" suuren

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/adafruit-propeller-platform-usb-entices-diy-electronics-builders/:
Se kaltaisina päivinä kun tajuaa miten huonosti haluat tyhjästä että DIY kutittaa, ja Adafruit n uusin kaksi piirilevyä voisi olla laskeutuessa otollisempi aika. Molemmat pahoja poikia luokitellaan Gadget Gangsterit, joka tekee 'em kannattavaa ostaa ilman lisäselvityksiä. Jos haluat kuitenkin, meillä on tietää, että potkuri Platform USB on avoimen lähdekoodin alustan rakentaa oma elektroniikka hankkeita uuden kahdeksan ytimen Parallax Potkuri siru, ProtoPlus malli lisää video / audio tuki sekä kuten "prototyyppien alueella." Oppaat ovat saatavilla lähde linkkejä näitä kokemattomia Spin, ja vain $ 50 / $ 15 (tässä järjestyksessä), olimme sanovat ne kannattaa ostaa, jos etsit yksinkertaisesti saada varpaat märkänä. Tunnetaan paremmin nimellä "tulee auttamattomasti koukussa Modaus" pyöreän nämä osat.

Adafruit Potkuri Platform USB houkuttelee DIY elektroniikka rakentajille "Gadget Gangsterit" suuren alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 05:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Adafruit (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar