mandag den 29. november 2010

Motorola Olympus lyömällä AT & T-joulukuussa tai tammikuussa, kertoo nyt jo poistettu Facebook post

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/motorola-olympus-hitting-atandt-in-december-or-january-says-now/:
Innostuneena Tegra 2 on vihdoin Android älypuhelimen maailman myrskyn? Viimeaikaiset vuotaa ulos LG ja Motorola varmasti mukaan NVIDIAn lopultakin tehdä joitakin jalansijaa sen piin jossain päin Gingerbread tai Honeycomb ajassa - ja että voi tapahtua mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, jos lähettämistä Facebook on uskominen. Muista, että kiiltävän musta Olympus (kuvassa yllä), joka vuoti viime viikolla? Joku kapteenin johdolla yhden AT & T: n virallinen Facebook tilejä vastasi kysymykseen saatavuudesta puhelimen aiemmin tänään, asialinjalla factly ilmoittaa, että "Motorolan Olympus pitäisi olla saatavilla joulukuussa tai tammikuussa." Meillä olisi ollut halukas liitu sitä sekaannusta työntekijän osa, mutta viesti oli myöhemmin poistettu jäljettömiin, ja seurannan AT & T herättänyt standardi "meillä ei ole mitään tietoa jakaa tietoa tulevista laitteista "vastaus. Yhtiö väittää lähettämistä tehtiin "virheellisesti", ja me heidän kanssaan samaa mieltä ainakin yhdellä tasolla: ei AT & T tai Motorola tarkoitettu tietojen livahtaa ulos tänään.

Motorola Olympus lyömällä AT & T-joulukuussa tai tammikuussa, kertoo nyt jo poistettu ole virkaan alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 16:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink BGR | lähde AT & T Share (ole) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar