mandag den 29. november 2010

KDDI kehittää zoom-parantaa järjestelmän HD elokuvan streaming älypuhelimista (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/kddi-develops-a-zoom-enhance-system-for-hd-movie-streaming-on-sm/:
Koska ei kaikilla älypuhelin on täydellä 1080p-resoluutiolla (vielä), KDDI : n t & k-Labs on keksittävä uusi menetelmä hierovat irti HD elokuvan virtojen liikkeellä ollessaan. Voit silti nuijia havaitsemamme huono mobiililaitteen ja yhteys koko-res stream, jos haluat, mutta KDDI: n innovaatio on kehittää järjestelmä, jolla voit suurentaa tiettyjä osia rehu, on virta rajatun asiakkaan vaatimukset kaukaisiin palvelimet jonnekin, ja sitten saa vain kamaa haluat nähdä laitteeseesi. Ja koska puhelimen edellä pikselin puute, työllisyys tämä tekniikka useimmiten johtaa vähäpätöinen kuvassa uskollisuus menetys, jos sellainen on. Suurin hyöty saattaa kuitenkin olla harjoittajat kuten KDDI päätyvät ottaa kantaa vähemmän tietoja edestakaisin, vaikka se ei tullut loivassa palvelinpuolen kustannuksia. Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä KDDI kehittää zoom-parantaa järjestelmän HD elokuvan streaming älypuhelimista (video)

KDDI kehittää zoom-parantaa järjestelmän HD elokuvan streaming älypuhelimista (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 03:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde DigInfo.tv | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar