mandag den 29. november 2010

Harvard tutkijat nuorentaa vanhukset hiiret, nauraa maniacally

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/29/harvard-scientists-rejuvenate-elderly-mice-laugh-maniacally/:
Käänteinen ikääntyminen on yksi suurimmista unelmista ihmiskunnalle, mutta se tuntuu meidän jyrsijä yliherruuteen on ehkä se meille. Harvard Medical School on osoittanut "dramaattinen kääntyminen" on ikääntymisen, kun palauttaa entsyymi Telomeraasien vanhoihin ja heikko hiirillä. Mitä tapahtui oli, että heidän luonnollisesti kuluneet elimet alkoivat uudistua, eikä taantua entisestään, tuoden sen takaisin nuorekasta terveydentilaa. Valitettavasti, vaikka tämän tutkimuksen tulokset ovat erittäin tärkeitä, on olemassa pari varoitukset tehdä: ensiksikin, hiiret kyseessä oli geneettisesti muunneltua kärsivät puutteesta Telomeraasien, jotka saattavat olla liian testien tulokset verrattuna säännöllisesti hiiriä, mutta vielä tärkeämpää, kasvu toelomerase ihmisillä on "tunnusmerkki useimpien ihmisten syövän." Joten, jos haluat laukaus Benjamin Button hautua, sinun täytyy olla hyvin kärsivällinen todellakin. Nyt, let's vain olla onnellinen että Algernon ja hänen kaverinsa ovat löytäneet nuoruuden lähde.

[Kiitos, Vygantas ]

Harvard tutkijat nuorentaa vanhukset hiiriä, nauraa maniacally perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 marraskuu 2010 06:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Guardian | lähde Luonto | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar