tirsdag den 3. maj 2011

Salakavala Creep latenssia Hell

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GiMcje3hJJU/The-Insidious-Creep-of-Latency-Hell:

Twinbee kirjoittaa "Pelaajien usein" input lag "harmittaa, mutta vuosien mittaan, viive on livahtanut monia muita gadgetien yhtä kivuliaita tuloksia. Jotain niin yksinkertaista kuin matkaviestintä tai muuttamalla tv-kanava voi kärsiä. Software liian kaukana viaton (Java tai Visual Studio 2010 anyone?), ja jopa työpöydän itse on täynnä näkymättömiä latenssit joka voi vaarantaa käyttäjien (ottaa uusi avain baari Ubuntu 11 mm). Huolestuttavampaa, Bufferbloat on ongelma vaivaavan internet, mutta on vasta äskettäin osui uutinen. Puolet ongelma on se, että usein vaikea määritellä ellet varoa sitä. Kuten Mick West huomautti: "Pelaajat, ja joskus jopa suunnittelijat, ei voi aina pukea sanoiksi, mitä heidän mielestään on väärin tietyssä pelin valvontaa ..... Tai he eivät voi kertoa teille mitään, ja sanoa yksinkertaisesti peli imi, ymmärtämättä todella, miksi se paska. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Ilmavoimat haluaa Kaupalliset Avaruusalukset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/qVIxmEARUcI/Air-Force-Wants-Commercial-Spacecraft:

coondoggie kirjoittaa "Yhdysvaltain ilmavoimat valmistautuu ottamaan pitkän katsomaan kuinka kaupallista tilaa teknologia voi auttaa paremmin toimimaan maailmankaikkeudessa. Ilmavoimat tänään sanoi, että se isännöi tilaa testiohjelma kokoontuvat ensi viikolla ennen odotettua sopimuksen tarjoukset tai Laaja viraston Ilmoitukset haluavat rekrytoida kaupallista tilaa tarjoajia. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nielsenin arvioiden ensimmäisestä avattavasta TV omistus 20 vuotta, mayat nyökkää hyväksyvästi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/03/nielsen-estimates-show-first-drop-in-tv-ownership-in-20-years-m/:

Nielsen Company on ilmoittanut, että sen arvioitu määrä tv kotitalouksien 2012 on pudota 114,7 miljoonaa euroa (96,7 prosenttia), alas 115,9 miljoonaa (98,9 prosenttia) edellisvuodesta, joka on ensimmäistä kertaa se on mennyt alas kahden vuosikymmenen ajan. Vaikka jotkut sanovat tämä merkitsee loppua TV aikakauden kuten olemme tunteneet sen , on pari tekijöitä on otettava huomioon, alkaen kuinka numerot ovat kokoontuneet - Nielsen only lasketaan televisiot pystyvät tuning at vähintään yksi kanava. Jos olet katkaista napanuoran ja mennyt kaikki internet / Blu-ray / DVD ilman laittanut antennin tai ei koskaan parannettu digitaalisia lähetyksiä (kuten jotkut maaseudun tai pienituloisten asunnot eivät ole) niin televisio ei lasketa. Tutkittuaan numerot ja katsella Apocalypto kahdesti emme vielä voi kertoa, jos tämä merkitsee sitä jo yli lineaarisen TV tai jos se on enemmän tilapäistä bump vuoksi epävarma talous, kuten se oli vuonna 1992. Tietenkin se, että vuokrasimme elokuvan iTunes voi olla kertomatta.

Nielsenin arvioiden ensimmäisestä avattavasta TV omistus 20 vuotta, mayat nyökkää hyväksyvästi perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 toukokuu 2011 14:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Nielsen Wire | Lähetä | Kommentit

Laserit todistaa et voi pitää kameraa vielä (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/03/lasers-prove-you-cant-hold-a-camera-still-video/:


Jos luulet schlepping jalustaa yhdessä teidän DSLR ei ole sen arvoinen, koska olet vakuuttunut saat puhtaan laukaus, jos vain keskittyä tarpeeksi kova, meidän on kysyttävä ... Miten on, että työskentely rikki ya? Osoittaakseen tuhovoima käsien vapina, Camera Technica kiinnitetty laser hotshoe ja Canonin 7D, jossa valo heijastaa pois seinän 20 metrin päässä. Oppitunti: se riittävän haastava saada terävä laukaus kolmijalan kanssa - puhumattakaan ilman. Vuonna videon alla, laser kohta heiluu epätasaisesti kun valokuvaaja varovasti painaa laukaisinta sormellaan. Toisessa leikkeen hän käyttää kauko-julkaisu, joka näkyvästi vähentää, mutta ei poista, ravistetaan. Vasta kun hän lukitsee peilin ja turvautuu kolmijalan ja kaukolaukaista ei ravistamalla pudota minimiin. Tarvitsetko elävämpi näyttöä? Olemme erittäin ehdottaa otsikon ohi tauon demo, joka voi vain tehdä teille uudelleen, että päätös ei pakata Gorillapod .

Jatka käsittelyssä Laserit todistaa et voi pitää kameraa vielä (video)


Laserit todistaa et voi pitää kameraa vielä (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 toukokuu 2011 15:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Wired | lähde Kamera Technica | Lähetä | Kommentit

Viewsonic V3D241wm, tietokonenäytön 3D-tekniikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen, ja on esitellyt uuden näytön että ominaisuudet muoti tekniikka tällä hetkellä 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa viive 2ms, 300 kandelaa kirkkauden, kontrastin 20.000.000:1 ja 120Hz virkistystaajuuden taajuuden riippuen valmistaja nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mikä hinta on euroissa, mutta UK myy noin 330 puntaa, mikä nykyisellä hinnat olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tätä olla hinta kun se tulee myydään Espanjassa.


Lisää | Viewsonic


"Motherlode" Data takavarikoitiin Bin Laden Compound

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J9atgqN1pFQ/Motherlode-of-Data-Seized-At-Bin-Laden-Compound:

itwbennett kirjoittaa "raid että tappoi Osama bin Laden Pakistanin sunnuntaina lisäksi ilmaantunut" äly satoa "atk-pohjainen tiedot, jotka oli kuvattu nimetön hallituksen lähde kuin" motherlode älykkyydestä. " Tiedot on siivilöity läpi vuoden salaisuus sivuston Afganistanissa. Nimetön virkamies oli lainaama poliittis sanoneen: "Sadat ihmiset ovat menossa läpi nyt. Se tulee olemaan suuri, vaikka vain 10 prosenttia on kannekelpoinen. Siivotaan sitä. Voitko kuvitella, mitä on Osama bin Ladenin kovalevylle? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






AppleCrate II: Apple II-Based Parallel Tietokone

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JEs8mvOX8us/AppleCrate-II-Apple-II-Based-Parallel-Computer:

sproketboy totesi, että vuosia sitten Michael J. Mahon rakennettu Applecrate: rinnakkainen pinon Applen IIS mitään hyvää syytä. Äskettäin hän palasi AppleCrate II yli kaksinkertaistaa määrä emolevyt ja ainakin kolminkertaistaa ihanuutta.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Alienware M18x merenkulku nyt, tyrä uhkatason asetettu korkea American toimitus miesten

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/03/alienware-m18x-shipping-now-hernia-threat-level-set-to-high-for/:

Alienware M18x

Tässä se on folio hattu pelaamista harrastaville, Alienware M18x laptop. Toki olet kertonut se oli jopa nähnyt joitakin kuvia väitetystä prototyyppi , mutta taju henkilö, kuten itse haluaa nähdä todisteita hänen tai hänen omin silmin. Nyt Dell on valmis toimittamaan näistä 16-kiloisen petojen kotiovellesi varten lähtöhinta 1.999 dollaria. Let's olla vakavia kuitenkin, et ole kiinnostunut, että jalankulkijoiden 2GHz Core i7 että alukset perusmallin. Haluat intergalactic nopeus toimittama että Core i7 Extreme ylikellotettu on 4GHz ja kaksi 2GB Radeon 6970m näytönohjaimia. Top se pois pari 256 SSD ja 32 Gt muistia ja etsit 6000 dollaria laptop. Kukaan ei sanonut tämä juttu tulee olemaan halpaa - paitsi, se tulee maksamaan joitakin vakavia taikina peitellä katoaminen m15x .



[Kiitos, Nicklas]

Alienware M18x merenkulku nyt, tyrä uhkatason asetettu korkeat American toimitus miesten perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 toukokuu 2011 13:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Dell | Lähetä | Kommentit

Adobe Photoshop päivitys vahtimestari uuden aikakauden iPad yhteensopivuus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/03/adobe-photoshop-update-ushers-in-new-era-of-ipad-compatibility/:


Olemme olleet varsin ihastunut Adoben demoja iPad / Photoshop vuorovaikutteisuus jonkin aikaa, ja nyt näyttää siltä, ​​että me vihdoinkin ottaa koko juttu spin. Kuten lupasin, yhtiö on tänään julkaissut Creative Suite 5.5, joka tarjoaa muun muassa mahdollisuuden käyttää tabletteja ja älypuhelinten vuorovaikutuksessa yhtiön lippulaiva kuvankäsittelyohjelmalla. Vaikka vielä ei ole sanaa apps muille alustoille, Adobe on antanut Applen "maaginen" laite erityinen namecheck, ja aiemmin ilmoittanut Eazel, väri Lava ja Nav apps todennäköisesti lyömällä App Store minä hetkenä hyvänsä. Omistajat nyt antiikin Photoshop CS5 voivat myös käyttää uutta ominaisuutta kautta äskettäin julkaissut 12.0.4 päivityksen. Tiedotteet tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Adobe Photoshop päivitys vahtimestari uuden aikakauden iPad yhteensopivuus


Adobe Photoshop päivitys vahtimestari uuden aikakauden iPad yhteensopivuus perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 toukokuu 2011 14:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Mac Rumors | lähde Adobe | Lähetä | Kommentit

Googlen Etelä-Korean Toimistot ratsia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SYBMlbfT7YE/Googles-South-Korean-Offices-Raided:

lee1 kirjoittaa "Soul poliisi teki ratsian Googlen toimisto Soulissa, Etelä-Korea tänään epäillään, että ne ovat laittomasti kerätyt käyttäjien paikkatiedot ilman suostumusta, mainostarkoituksessa. Google väittää olevansa yhteistyössä tutkimuksessa."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Android-sovellukset playbook silmät on (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/03/androids-apps-on-playbook-eyes-on-video/:











Olemme tienneet, mitä oli tulossa , mutta tänään Blackberry World 2011 meillä oli käsitelty demo Android apps käynnissä natiivisti playbook. Lopputulos ei ole liian kaukana siitä, mitä näimme Myriad's Alien Dalvik Mobile World Congress. Android valikkoa ja kodin painikkeita emuloi vakiolomakkeella playbook eleitä, ja takaisin-painike on korvattu näytön toimintopainiketta. Tietenkin, sinun täytyy käydä App World ladata Android-sovellukset playbook kun Android-soitin (kuten sitä kutsutaan) vihdoin saatavilla. Ja puhutaan Android-sovellukset, hurjan suosittu Vihainen Linnut on tulossa playbook kuin syntyperäinen peli - ei cross-platform huijaukseen tarvitaan.

Android-sovellukset playbook silmät on (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 toukokuu 2011 12:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ubuntu Unity: Great jakaja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/5BbhZk9E6JE/Ubuntu-Unity-The-Great-Divider:

Barence kirjoittaa "Canonical päätöksestä määrätä uudet Unity käyttöliittymä Ubuntu 11,04 käyttäjät näyttävät jakaa Linux distro käyttäjien mukaan PC Pro. Ominaisuudet kuten liikkuva Launcher baari ja näkymätön vierityspalkit ovat vihaisia ​​monet käyttäjät, yksi väittäen, että" Ubuntu tekee hienoa työtä heittää pois vuoden UI kokemus ". kiire vastata puolivuosittain release aikataulu näyttää myös vahingoittanut julkaisu, jossa useat käyttäjät raportoinnin graafinen glitches uuden käyttöliittymän."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Robotti "Tongue" voit Ranskan Kiss Internetissä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-jM7UPDaQO8/Robotic-Tongue-Lets-You-French-Kiss-Over-The-Internet:

Jos luulet ajatus Ranskan suudella joku internetin kautta robotti kieli on eräänlainen brutto, mennä ulos ja nauttia iltapäivän. Niille teistä vielä täällä, yliopistossa Electro-Communications Tokiossa on juuri mitä olet etsinyt. Kiss voimansiirtolaitteesta on liikettä tunnistava astia, joka tallentaa kielen liikkeitä ja sitten lähettää kyseiset tiedot koneella parisi suuhun. Artikkelista: "Lisäksi reaaliaikainen smooching, Kiss voimansiirtolaitteesta voidaan ohjelmoida" muistaa "erityistä kierrosta. Äänitetyt tiedot voidaan käsiksi usealle vastaanottajalle. Mukaan keksijä, tämä voisi olla hyvä tapa julkkikset päästä lähemmäksi faneille. " Yliopisto ei antanut sanan mahdollisuutta lonkerot tulevia malleja.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






LG Optimus Musta vs. Galaxy S II ja Xperia Arc ... taistella!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/03/lg-optimus-black-vs-galaxy-s-ii-and-xperia-arc-fight/:


On aika toivottaa jälleen haastaja taistelussa maailman ohuin Android puhelin: LG Optimus Black . Tämä 9.2mm paksu puhelin teki debyytin oohs ja aahs ihailua CES aiemmin tänä vuonna, ja on nyt erittäin partaalla maailmanlaajuisen julkaisu. Tosin se ei aivan hoikka tarpeeksi kolhi 7.7mm paksu NEC levylle N-04C pois sen ahven on ehdottomasti ohuin, mutta se on riittävän ohut, jotta Samsungin Galaxy S II ja Sony Ericssonin Xperia Arc hyvä säikähtää. Tämä pari älypuhelimet tarjoavat ohuempi mittasuhteet spec sheet, mutta kun lepäsi tasaiselle alustalle ne sit koskaan niin hieman korkeampi kuin Optimus Black. Tämä siitä syystä, että sen hankala aikalaisensa, Optimus Musta pitää samaan paksuus pitkin koko pituudeltaan (älä naura), joka teknisesti ottaen tekee ohuin Android luurin Euroopan markkinoilla. Tsekkaa Alla olevassa galleriassa tai video tauon jälkeen - ja pitää tiukasti, meillä on koko arvostelu sinulle lähipäivinä!


Jatkaa lukeneisuus LG Optimus Black vs. Galaxy S II ja Xperia Arc ... taistella!


LG Optimus Musta vs. Galaxy S II ja Xperia Arc ... taistella! perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 toukokuu 2011 12:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä |