tirsdag den 3. maj 2011

Työskentely Samsung Galaxy Tab 8,9 huomasi, käsitellään Saksassa (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/02/working-samsung-galaxy-tab-8-9-spotted-handled-in-germany-vide/:



Meillä oli mahdollisuus kurkistaa lasi suojattu dummy versio Samsungin Galaxy Tab 8,9 CTIA, mutta aitoa piipahti tilaisuudessa Saksassa viikonloppuna kaikessa hoikka gadget kunniaa. Ystävämme Johannes meni käytännön kanssa tabletin Frankfurtissa ja piti näkemästään. Versio näki oli huomattavasti ohuempi kuin prototyyppi 8.9-incher että saimme tuhrata perustettiin maaliskuussa (se on vielä ohuempi kuin iPad 2 ), ja jos tämä Eurooppa ulkonäkö on mitään viitteitä, Sammy voidaan aikataulussa käynnistää näitä joskus tätä Kesällä, kuten luvattiin. Julkaisupäivä ei ole vielä ilmoitettu, joten jos et voi odottaa enää päästä käsiksi Android Honeycomb laite, voit kokeilla 10,1-tuumainen versio on koossa tämän kuun alussa .

Jatka käsittelyssä Työskentely Samsung Galaxy Tab 8,9 huomasi, käsitellään Saksassa (video)


Työskentely Samsung Galaxy Tab 8,9 huomasi, käsitellään Saksassa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 toukokuu 2011 22:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde NewGadgets.de | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar