tirsdag den 3. maj 2011

Nielsenin arvioiden ensimmäisestä avattavasta TV omistus 20 vuotta, mayat nyökkää hyväksyvästi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/03/nielsen-estimates-show-first-drop-in-tv-ownership-in-20-years-m/:

Nielsen Company on ilmoittanut, että sen arvioitu määrä tv kotitalouksien 2012 on pudota 114,7 miljoonaa euroa (96,7 prosenttia), alas 115,9 miljoonaa (98,9 prosenttia) edellisvuodesta, joka on ensimmäistä kertaa se on mennyt alas kahden vuosikymmenen ajan. Vaikka jotkut sanovat tämä merkitsee loppua TV aikakauden kuten olemme tunteneet sen , on pari tekijöitä on otettava huomioon, alkaen kuinka numerot ovat kokoontuneet - Nielsen only lasketaan televisiot pystyvät tuning at vähintään yksi kanava. Jos olet katkaista napanuoran ja mennyt kaikki internet / Blu-ray / DVD ilman laittanut antennin tai ei koskaan parannettu digitaalisia lähetyksiä (kuten jotkut maaseudun tai pienituloisten asunnot eivät ole) niin televisio ei lasketa. Tutkittuaan numerot ja katsella Apocalypto kahdesti emme vielä voi kertoa, jos tämä merkitsee sitä jo yli lineaarisen TV tai jos se on enemmän tilapäistä bump vuoksi epävarma talous, kuten se oli vuonna 1992. Tietenkin se, että vuokrasimme elokuvan iTunes voi olla kertomatta.

Nielsenin arvioiden ensimmäisestä avattavasta TV omistus 20 vuotta, mayat nyökkää hyväksyvästi perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 toukokuu 2011 14:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Nielsen Wire | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar