tirsdag den 3. maj 2011

Adobe Photoshop päivitys vahtimestari uuden aikakauden iPad yhteensopivuus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/03/adobe-photoshop-update-ushers-in-new-era-of-ipad-compatibility/:


Olemme olleet varsin ihastunut Adoben demoja iPad / Photoshop vuorovaikutteisuus jonkin aikaa, ja nyt näyttää siltä, ​​että me vihdoinkin ottaa koko juttu spin. Kuten lupasin, yhtiö on tänään julkaissut Creative Suite 5.5, joka tarjoaa muun muassa mahdollisuuden käyttää tabletteja ja älypuhelinten vuorovaikutuksessa yhtiön lippulaiva kuvankäsittelyohjelmalla. Vaikka vielä ei ole sanaa apps muille alustoille, Adobe on antanut Applen "maaginen" laite erityinen namecheck, ja aiemmin ilmoittanut Eazel, väri Lava ja Nav apps todennäköisesti lyömällä App Store minä hetkenä hyvänsä. Omistajat nyt antiikin Photoshop CS5 voivat myös käyttää uutta ominaisuutta kautta äskettäin julkaissut 12.0.4 päivityksen. Tiedotteet tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Adobe Photoshop päivitys vahtimestari uuden aikakauden iPad yhteensopivuus


Adobe Photoshop päivitys vahtimestari uuden aikakauden iPad yhteensopivuus perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 toukokuu 2011 14:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Mac Rumors | lähde Adobe | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar