tirsdag den 3. maj 2011

TCO Tutkimuksessa verrataan aktiivisten ja passiivisten 3DTV lasit, ei todellakaan suosia yksi yli muiden

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/02/tco-study-compares-active-and-passive-3dtv-glasses-doesnt-real/:


Keskustelua aktiivisten ja passiivisten 3DTV lasit on suurimmaksi osaksi ollut täynnä puolueellinen väittää (ja enemmän kuin vähän parjaus ) TV: stä valmistajien molemmin puolin käytävää. Nyt kuitenkin itsenäinen tutkielma TCO Development on vihdoin valottanut miten kaksi lasillista voi todella vaikuttaa käyttäjän katselukokemuksen - ja kyllä, on olemassa joitakin eroja. Kun tutkijat kallistaa passiivinen, elokuva kuvio hidastin (FPR) ylä-tai alapuolella pystysuora katselukulma 15 astetta, 3D-kuvat yleensä vuoto osaksi toisiaan korkeampana. Aktiivinen lasit puolestaan ​​toimitti valkoinen kuvia luminanssin joka oli kolme kertaa pienempi kuin mitä FPR varustettu sävyjä toimitetaan. Mutta koska passiivinen 3D-lasit näyttää kuvia eri polariteetin jokaisen silmään, ne eivät tarjoa yhtä paljon pystyresoluutiolla heidän aktiivista kollegansa. Valitettavasti TCO ei tarkastella, miten kukin silmälasit vaikuttaa katsojan terveyteen ja viihtyvyyteen - joka useimmille meistä olisi todennäköisesti ratkaiseva tekijä. Mutta heti kun se olettaa, joko Panasonicin tai LG hypätä ympäri tulokset. Sukella täysin PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä TCO Tutkimuksessa vertaillaan aktiivisten ja passiivisten 3DTV lasit, ei todellakaan suosia yksi yli muiden


TCO Tutkimuksessa verrataan aktiivisten ja passiivisten 3DTV lasit, ei todellakaan suosia yksi yli muiden perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 toukokuu 2011 18:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TCO Development | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar