tirsdag den 3. maj 2011

LG Optimus Musta vs. Galaxy S II ja Xperia Arc ... taistella!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/03/lg-optimus-black-vs-galaxy-s-ii-and-xperia-arc-fight/:


On aika toivottaa jälleen haastaja taistelussa maailman ohuin Android puhelin: LG Optimus Black . Tämä 9.2mm paksu puhelin teki debyytin oohs ja aahs ihailua CES aiemmin tänä vuonna, ja on nyt erittäin partaalla maailmanlaajuisen julkaisu. Tosin se ei aivan hoikka tarpeeksi kolhi 7.7mm paksu NEC levylle N-04C pois sen ahven on ehdottomasti ohuin, mutta se on riittävän ohut, jotta Samsungin Galaxy S II ja Sony Ericssonin Xperia Arc hyvä säikähtää. Tämä pari älypuhelimet tarjoavat ohuempi mittasuhteet spec sheet, mutta kun lepäsi tasaiselle alustalle ne sit koskaan niin hieman korkeampi kuin Optimus Black. Tämä siitä syystä, että sen hankala aikalaisensa, Optimus Musta pitää samaan paksuus pitkin koko pituudeltaan (älä naura), joka teknisesti ottaen tekee ohuin Android luurin Euroopan markkinoilla. Tsekkaa Alla olevassa galleriassa tai video tauon jälkeen - ja pitää tiukasti, meillä on koko arvostelu sinulle lähipäivinä!


Jatkaa lukeneisuus LG Optimus Black vs. Galaxy S II ja Xperia Arc ... taistella!


LG Optimus Musta vs. Galaxy S II ja Xperia Arc ... taistella! perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 toukokuu 2011 12:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar