tirsdag den 3. maj 2011

Electronic House kruunut IOS varustettu asunto 2011 Home of the Year

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/03/electronic-house-crowns-ios-equipped-dwelling-2011-home-of-the-y/:



Electronic House juuri ilmoitti poimia 2011 Home of the Year , ja näyttää asioita, tämä IOS-yhteensopivia majani on tavaraa laittaa robotti hovimestari työt. Mammutti käsityöpalvelujen sisätilat suunnitellut OCD juliste poika Jeff Lewis oli automatisoida HD Media Systems käyttäen Savant app. Kaikkea valaistus suihku lämpötilaa ohjataan seinään iPads tai sarja rasitteetonta IOS laitteita. Esiohjelmoitua "puolue painiketta" välittömästi säätää valaistus ja lämpötila, ja kuoppia musiikkia 15 eri SONANCE vuonna kattoon kaiutin alueilla, kun näyttö diaesityksen seuraa hajallaan ympäri taloa. Niistä liioiteltu extrat töissä täällä kytkin master kaapissa flipping on rautaa pesutupa, kattokruunu, joka vilkkuu, kun on aika siirtyä ulos wc-paperia ja virtuaalinen hovimestari, joka varoittaa lähestyvästä vierailijoita. Näyttää meille kuin Rosie päivät ovat luetut. Tutustu lähde linkkiä saadaksesi lisätietoja automaattisen ylilyönti tämän vuoden sijoittuneet.

Electronic House kruunut IOS varustettu asunto 2011 Koti Vuoden alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 toukokuu 2011 07:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Electronic House | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar