tirsdag den 3. maj 2011

Microsoftin Tulevaisuuden koti tuudittaa teinien nukkua Tweets (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/03/microsofts-home-of-the-future-lulls-teens-to-sleep-with-tweets/:

Microsoft Home

Microsoft Home on eräänlainen "huomisen maailmassa" ja nörtti asettaa, jos pinta tulee paikka videopuhelimet ja illallinen pillereitä. Ainoa ero on, että toisin kuin World's Fair niittejä, Redmond näkemys ei-niin-kaukaisessa tulevaisuudessa ei ole avoinna yleisölle. Tämä on yksityinen koekenttä, jossa tutkijat voivat kokeilla käsitteitä, kuten katsella, joka tallentaa terveyttä koskevat tiedot ja synkronoi se kotiverkossa tai mediakeskus, joka voi analysoida video ja tunnistaa tuotteet ja paikat esillä näytöllä. Et välttämättä pysty vauhdissa kampuksella ja käynti, mutta voit nähdä vilauksen esikaupunki elämää 2025 - asuttaman kosketusnäyttö langatonta lataamista lokeroita ja interaktiivinen seinät - ja video tauon jälkeen. Otamme kaiken, paitsi taustakuva - emme tarvitse # voittanut Tweets kelluvat ilmassa, kun yritämme saada uni.



[Kiitos, Vygantas ]

Jatka käsittelyssä Microsoftin Tulevaisuuden koti tuudittaa teinien nukkua Tweets (video)


Microsoftin Tulevaisuuden koti tuudittaa teinien nukkua Tweets (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 03 toukokuu 2011 11:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink WinBeta | lähde Channel 9 | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar