tirsdag den 3. maj 2011

Kiina liittyy parempaa paikkaa akun vaihtamisen kelkkaan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/02/china-joins-better-place-on-the-battery-swapping-bandwagon/:


EV: n on hyvä saada ympäri vihreä-tietoisella tavalla, mutta plug-in ihmisten täytyy olla kärsivällinen odottaessaan tuntia mehua heidän ratsastaa. Better Place on akun vaihtamisen asemat tarjoavat paljon nopeamman EV huoltoasemalla, minkä vuoksi China Southern Power Grid Co (CSG) on vedonlyönti iso teknologiaan. Kiinan apuohjelma jättiläinen on lyöttäytynyt kanssa Kantonin kunnallishallinnon ja Better Place rakentaa virtalähde vaihto varikolla ja EV koulutuskeskus. Kanssa näyttelyitä, kokoustiloja, ja EVS koeajaa, koulutuskeskuksen tavoitteena on auttaa vakuuttamaan hallinnollisia virkamiehiä, kapteenit teollisuuden ja väestössä hypätä sähköauton kelkkaan. Lisäksi Ghuangzhou hallitus aikoo "edistää paikallisten autonvalmistajat" luoda autos vaihdettavan paristojen ja "edistää" EV hyväksymistä takseissa ja valtion ajoneuvot - kaikki joka näyttää tapahtuvan post-kiire, "aiheuttaa mitä Kiinan hallitus haluaa, Kiinan hallitus saa .

Jatka käsittelyssä Kiina liittyy parempaa paikkaa akun vaihtamisen kelkkaan


Kiina liittyy parempaa paikkaa akun vaihtamisen kelkkaan perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 toukokuu 2011 21:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Autoblog Green | lähde Better Place | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar