tirsdag den 26. april 2011

DARPA: n uusi Space Surveillance Telescope pidämme satelliitit turvassa tähtienvälisen roskia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/26/darpas-new-space-surveillance-telescope-will-keep-our-satellite/:

Mitä siitä, että taivas? Lintu? Kone? Voi, se on vain noin roskaa kelluvat avaruudessa, joka aiheuttaa suuria uhkia armeijan vakoilusatelliitteja. Auttaa pitämään silmällä sitä, insinöörit DARPA , MIT ja Air Force Unleashed uusi 110000000 dollaria teleskooppi, joka on ollut työn alla jo yhdeksän vuotta. Uusi Space Surveillance Telescope (SST) pystyy tuottamaan laaja-kulma näkemykset maapallon taivaankansi kiitos kaareva CCD. Tämä mahdollistaa massiivisen 3,5 aukon ja f/1.0 valotusasetukset, syömällä enemmän valoa päivässä, että keskimääräinen laajuus voi viikossa. Osana ilmavoimien Space Surveillance Network (SSN), teleskooppi ensisijaisena tehtävänä on varoa mitään mikrosatelliitteja meteoriitteja tai muu ulkomaalainen jätökset liikkuvat samalla nopeudella, jolla maapallo pyörii. Järjestelmän kehitti ensimmäiset kuvat aiemmin tänä vuonna ja ilmavoimat voi lopulta paikka SSTS ympäri maailmaa, luoda 360 asteen valvonta viltti ja menee pitkä matka kohti pidämme spycraft lämmin, kodikas ja turvallinen galaktisen vaaroja.

Jatka käsittelyssä DARPA: n uusi Space Surveillance Telescope pidämme satelliitit turvassa tähtienvälisen roskia


DARPA: n uusi Space Surveillance Telescope pidämme satelliitit turvassa tähtienvälinen roskia perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 huhtikuu 2011 16:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PhysOrg | lähde DARPA | Lähetä | Kommentit

DHS: n: Mitä opimme Stuxnet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Gr4_tUrF3ug/DHS-Chief-What-We-Learned-From-Stuxnet:

vihainen tapiiri kirjoittaa "Jos on olemassa voitaisiin oppia viime vuoden Stuxnet mato, se, että yksityinen sektori on kyettävä vastaamaan nopeasti tietoverkkojen hätätilanteissa (CT: Varoitus sivusto sisältää vastenmielinen interstitiaalinen mainoksia. Blocker neuvoi), mukaan johtaja Yhdysvaltain Department of Homeland Security. Kun Stuxnet osuma Yhdysvaltain Department of Homeland Security lähetettiin salaus analysoida uhka. Systems oli lentänyt Saksasta liittohallituksen Idaho National Laboratory. lyhyessä ajassa mato oli puretaan, mutta jonkin aikaa, monet yritykset, jotka omistavat Siemens laitteet jäivät mietin mitä mahdollisia toimenpiteitä, ne olisi toteutettava suojautumaan uusi mato. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Disaster: Playstation Network User Data haavoittuvan, nimet, osoitteet, Ehkä Luottokortit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/F2IN6zvIBRs/:

Array

HP Kosketusalustan osumia FCC

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/26/hp-touchpad-hits-the-fcc/:


Suuri osa raportin odotetusti luottamuksellisuus, mutta HP on ainakin ystävällisesti toistuvasti mainita "kosketusalustan" viimeisimmässä FCC arkistointi, joka säästää hieman kaivaa, ja oletettavasti tarkoittaa, että webOS tabletti pysyy radalla ja Yhdysvaltain käynnistää melko pian - joskus kesäkuussa, viime kuulimme . Voisi myös saada muutaman pilvi-pohjainen lisäyksiä ennen sitten? Ehkä HP on enemmän sanottavaa sen Veer keskittyvä tapahtuma , joka on jo suunniteltu toukokuun 2. päivä.

HP Kosketusalustan osumia FCC perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 huhtikuu 2011 15:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Airpiano myynnissä, toteuttamista sinfonia pehmeä syntetisaattorit kanssa aallon käden (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/26/airpiano-on-sale-now-conduct-a-symphony-of-soft-synths-with-the/:

Airpiano

Kun viimeksi näimme Airpiano jo vuonna 2008 (ah, onnellinen aika, jolloin ihmiset vielä välittänyt Spore) se oli vain proof of concept, hakata yhdessä käyttöliittymän suunnittelun opiskelija Omer Yosha. Nyt voit tilata oman internet € 1099 (noin $ 1.607), jos olet Euroopassa, tai € 1149 (noin 1680 dollari), jos te asutte muualla tämän pienen, Blue Marble kutsumme Earth. Theremin-kuin Airpiano ei oikeastaan ​​tuota mitään ääniä itse, vaan se käyttää lähestymisanturit ruokkia MIDI ja OSC (avoin Sound Control) signaaleja tietokoneeseen USB, jolloin muusikot ja ei-muusikot samankaltaisia ​​komento pehmeä syntetisaattorit vain majesteettinen aalto käden. Se voi purkaa sinulle sekava tuijottaa ihmisiä, jotka vielä soittaa instrumentteja jousten ja avaimet (tiedätte, luddites), mutta se on varmasti arvokkaampi kuin kasvit itse edessä Beamz laser harppu . Trio videoita odottaa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Airpiano myynnissä, toteuttamista sinfonia pehmeä syntetisaattorit kanssa aallon käden (video)


Airpiano myynnissä, toteuttamista sinfonia pehmeä syntetisaattorit kanssa aallon käden (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 huhtikuu 2011 15:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Airpiano | Lähetä | Kommentit

PSN katkos jatkuu, konsoli Hack väitettiin Vastaava

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7NZpna9OOsY/PSN-Outage-Continues-Console-Hack-Claimed-To-Be-Responsible:

Viikonlopun aikana keskustelimme uutinen, että PlayStation Network oli alas päivää, Sony sanoi juuri muuta kuin että se johtui "ulkoisen tunkeutumisen" ja että he olivat "uudelleenrakentaminen verkossa." Monet teistä ovat kirjoittaneet huomauttaa, että katkoksen jatkuu, Sony sanomalla ne "ei ole päivitystä tai aikataulua jakaa tässä vaiheessa." Yksi teoria aiheuttaa takana verkon seisokkeja äskettäin omaksunut punertava mennessä "chesh" moderaattori PlayStation-Modaus harrastaja sivuston PSX-Scene.com. Hänen mukaansa äskettäin julkaissut custom firmware kutsutaan Rebug saa ihmisiä lähinnä kääntää PS3S tulee dev konsolit, vaikka jotkut piirteet puuttuivat. Toinen ryhmä ilmeisesti käyttänyt firmware saada PSN läpi kehittäjä verkkojen ja totesi myös, että väärennettyjen luottokorttien numeroita ei ole validoitu pelien ostoja, mikä mitä chesh nimeltä "äärimmäisen piratismi." Hän myöntää, että tämä teoria on spekulaatiota. Sonyn käsittely tämä katkos alkaa kiinnittää huomiota hallituksen.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Edellinen Kirjoituskone Factory Maailman Sammuttaa ovensa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jY0IRnuKimM/Last-Typewriter-Factory-in-the-World-Shuts-Its-Doors:

SEWilco huomautti, että viime kirjoituskone tehdas on sulkenut ovensa. Intian kirjoituskone valmistaja Godrej ja Boyce lopetti tuotantonsa tänään 60 vuoden jälkeen. Yhtiön johtaja, Milind Dukle, sanoo: "Emme saa monta tilausta nyt. Alkaen 2000-luvun alussa lähtien käynnistyivät hallitseva. Kaikki valmistajat toimisto kirjoituskoneet lopetti tuotantonsa, paitsi meille."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






iPhone seuranta Ruckus Meneillään

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OyQD70_1Btc/iPhone-Tracking-Ruckus-Ongoing:

Trailrunner7 kirjoittaa "pari Apple-asiakkaille on nostanut syytteen yhtiötä vastaan, jonka mukaan Apple tunkeutuu heidän yksityisyytensä keräämällä sijainnin tietoja iPhone ja iPad käyttäjien tietämättä." ja theodp totesi, että iPhone seuranta "Bug" on todella patentti vireillä ... mikä vaikeuttaa ostaa virhe väitettä. Ikään kuin tämä ei vielä riitä hauskaa, Etelä-Korea, Italia, Saksa ja muut maat ovat kaikki sitä tutkitaan.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Alkuperä EON17-S pelaamista kannettava tietokone ylikellotettu on 4.5GHz, Facebookiin, jotta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/26/origin-eon17-s-gaming-laptop-overclocked-to-4-5ghz-up-for-order/:



Sinun ei tarvitse tinkiä paljoa Origin 's EON17-S pelaamista kannettava, mutta 3000 dollaria loven lompakkoon voisi vakavasti vaarantaa oman ostovoimaa lähikuukausina. Se lähtöhinnan tämän pelaamista kannettava tietokone, jossa 2,5 GHz Intel Core i7-2920XM neliytiminen prosessori tehdas ylikellotettu on 4.5GHz, ja maxing järjestelmä pois 32GB muistia, kaksi 480GB SSD: n ja 2GB NVidia GeForce GTX 485M GPU lähettää hintalappu pohjoiseen 10.000 dollaria. Pieni hinta maksettavaksi kuukauden pelle uskottavuus on lähistöltä LAN puolueen, eikö? Me mieluummin käyttää rahaa alas maksua Tesla Roadster , mutta jos auttaa rakentamaan talouden paras, älykkäimmät ja painavin (at 8,6 kiloa) tietotekniikka hirviö istuu sylissäsi on vain mitä tarvitset, etsi sitten sinun on posti tullut 17 toukokuu.

Jatka käsittelyssä alkuperä EON17-S pelaamista kannettava tietokone ylikellotettu on 4.5GHz, Facebookiin, jotta


Alkuperä EON17-S pelaamista kannettava tietokone ylikellotettu on 4.5GHz, Facebookiin, jotta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 huhtikuu 2011 13:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde Alkuperä | Lähetä | Kommentit

Acer Iconia Tab A500 uudelleen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/26/acer-iconia-tab-a500-review/:




Viime kuussa Motorola Xoom oli ainoa virallisesti hyväksytty Android 3.0 tabletti saatavilla Yhdysvalloissa. Nyt on neljä - T-Mobile G-Slate saapui viime viikolla, Acer Iconia Tab A500 tällä viikolla, ja ASUS Eee Pad Transformer pian osuma Yhdysvaltain rannikolla. Kaikki ovat samat piin sisään, mutta ah niin hieman erilaisia ​​lähestymistapoja muoto, kuten että hinta voisi rehellisesti olla ratkaiseva tekijä näinä päivinä. Siellä luulimme tämä WiFi vain Acer Iconia Tab oli reuna, käynnistää kello 450 dollaria , mutta nyt ASUS on ravistellut rahapuu kanssa 400 dollaria luku Eee Pad Transformer, epäilemme muiden hintalaput kiinni. Se voisi olla pienimmätkin tekijöiksi, joka vaihtuu mielestäsi kannattaa erityisesti liuskekiveä. Mikä mahdollinen tabletti ostaja tehdä? Tule kiertueelle Acer Iconia Tab A500: n ja erityisesti etuisuuksia ja quibbles tauon jälkeen, ja me kerromme teille.

Jatkaa lukeneisuus Acer Iconia Tab A500 uudelleen


Acer Iconia Tab A500 tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 huhtikuu 2011 14:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Dropbox yrittää Kill Open Source Project

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9blStXuNdv8/Dropbox-Attempts-To-Kill-Open-Source-Project:

Meskarune kirjoittaa "Dropbox yrittää tappaa Dropship hanke, hyödyllinen ohjelma, jonka avulla käyttäjät voivat tuoda tiedostoja kirjanpitoon käyttäen hash ja ohittaminen täytyy tehdä tiedostoja julkisesti. Dropbox lähetti väärennettyjä DMCA pyytää kaikkia osapuolia, ja se kieltää ja sensuroimatta ohjelmassa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






NYC Resistor: DIY Hakkerit Doing mahtavia asioita

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JneHrm99CEY/NYC-Resistor-DIY-Hackers-Doing-Awesome-Things:

HansonMB kirjoittaa "perustama kourallinen ystäviä, jotka halusivat paikka korjailla elektroniikan ja tavata samanhenkisiä hakkereita hyviä, NYC vastus on puhjennut kukkaan yhdeksi maan merkittävimmistä hackerspaces. Tiettynä torstai-iltana, niiden kodikas, sekainen parvi työpaja kuhisee erilaisia ​​joukko hardcore tinkerers ja utelias uusille. heitto varauksin, ja monet käyttäjän takuut tuulelle, he siellä rakentaa, jalostaa, tauko ja jakaa kaiken lelu robotteja monimutkaisia ​​paperin veistos avoimen lähdekoodin soittimia . "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






NASA aikeissa rakentaa "Kaasu" Kanavat In Space

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GFDfHqWqnfs/NASA-Looking-To-Build-Gas-Stations-In-Space:

coondoggie kirjoittaa "Polttoaine on merkittävä asia, kun kyse on pitkän ajan avaruuslennot - sen paino on ongelma käynnistää ja kun avaruusalus loppuu polttoaine ei ole paikka saada lisää. Siellä in space" gas "asemat sijaitsevat strategiset paikat reitillä olisi siunaus avaruuslento. joka on juuri NASA etsii tehdä aloittamalla pyytää ehdotuksia mitä se vaatii In Space kryogeeniset Polttoaineen varastointia ja siirtoa osoittaminen, että luodaan perusta ihmisten turvallisesti päästä useisiin eri kohteisiin, kuten kuun, asteroidien, Lagrangen pistettä ja Mars. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Onko YouTube käynnistäminen Netflix kilpailija?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/CuX7nZuC2Wc/Is-YouTube-Launching-a-Netflix-Competitor:

RedEaredSlider kirjoittaa "YouTube voisi tulla uusin tarjota elokuvan vuokraus palvelua, haastava streaming sivustot, kuten Netflix. Google on tasata käsitellään Hollywoodista, jotta voidaan käynnistää palvelun. Nimetön virka-studio, joka on allekirjoitettu sanoi Sony Pictures Entertainment, Warner Brothers, Lionsgate ja Universal ovat kaikki lupa niiden elokuvien palveluun. Kaikki eivät aluksessa - Paramount, Fox ja Disney laski liittyä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.