tirsdag den 26. april 2011

Purdue n Celeritas auto tulokset 2200 MPG auringosta, voittaa Shell Eco-marathon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/25/purdues-celeritas-car-scores-2-200mpg-from-the-sun-wins-shell/:



Kun kaasun hinnat keveiden 4,50 dollaria per gallona joissakin osissa maata, auto, joka maksaa murto penniäkään per meripeninkulman ajaa (ja näyttää se kuuluu tiellä) on varmasti saisimme huomiota. 275 punnan, 2200 MPG Celeritas näyttää olevan lähimpänä olemme tulleet ottaa aurinko-powered auto joka voisi jonain päivänä kaduille, mutta mikä selittää sen, miksi auto teki ensimmäisen palkinnon Urban Concept-luokan tämän vuoden Shell Eco-Marathon. Vaikka se voi vain kuljetuksen yhden henkilön (kuljettaja), auto kuuluu ajovalot, takavalot, runko ja jopa taaksepäin kameroita. Erityisesti poissa tästä versiosta on ilmastointi ja rekisterikilpi - joista jälkimmäinen olisi (luonnollisesti) vaaditaan, ennen kuin auto tulee katulaillinen. Purduen yliopiston suunnittelutiimi valitsi "Celeritas" (latinaksi "nopeus") kuin nimi tälle pian-to-be-katu-oikeudellinen roadster, vaikka luokka, joka pahamaineisia hitaampaa ajoneuvoa, emme odota prototyypin lentää ohi meidät ohituskaistalla. Ehkä saamme Celeritas ja Ivy yhdessä jonkin yksin aikaa ennen kuin olemme pudottamalla Hamiltons varten gallonaa säännöllisesti?

Purdue n Celeritas auto tulokset 2200 MPG auringosta, voittaa Shell Eco-Marathon perin ilmestynyt Engadget Ma, 25 huhtikuu 2011 18:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Purduen yliopisto | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar