tirsdag den 26. april 2011

ASUS Eee Pad Muuntaja tulee myyntiin Yhdysvalloissa heti myy pois Amazon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/26/asus-eee-pad-transformer-goes-on-sale-in-us-immediately-sells-o/:


Yhdysvallat joutui odottamaan sen Eee Pad Transformer aloittaa hieman pidempään kuin muualla maailmassa, mutta se on vihdoin saanut halunsa tänään ja kuluttajien reaktio näyttää olleen suorastaan ​​kyltymätön. Amazonin järjestys sivulla 400 dollaria Android 3.0 tabletti vaikuttaa mennyt "varastossa" ja "out of stock" sisällä, vain muutaman minuutin, kun taas Target - toimittajan tilausten puolesta Amazon - luetellaan myös muuntajan hetkellä käytettävissä. ASUS oma Ostopaikat sivu johdattaa meidät joukko umpikujaan kuin hyvin, Best Buy on ainoa vähittäismyyjä voimme nyt löytää optio Yhdysvalloissa. Emme voi sanoa varmasti, onko me tarkastelemme ylivoimainen kysyntää tai vain rajallinen, mutta on vaikea väittää vastaan ​​ASUS erinomainen Arvolupauksemme tässä: 10-tuumainen IPS näyttö, dual-core SOC ja monipuolinen tabletti OS kaikki alle neljä Benjamins. Sinun tarvitsee vain olla nopea kytkintä, jos haluat yhden.



[Kiitos, Noah]

ASUS Eee Pad Muuntaja tulee myyntiin Yhdysvalloissa heti myy ulos Amazon perin ilmestynyt Engadget on ti, 26 huhtikuu 2011 04:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink SlickDeals.net | lähde Amazon , Best Buy , ASUS (Ostopaikat) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar